Σοφία Βόσσου – «Η κόρη μου είναι ευτυχισμένη δίπλα στον Βασίλη Δημάκη»

December 25, 2022


Στο περιοδικό «Λοιπόν» έδωσε συνέντευξη η Σοφία Βόσσου. Η τραγουδίστρια απάντησε και για τον αρραβώνα της κόρης της με τον Βασίλη Δημάκη.Περισσότερο από εμένα δεν έχει. Δεν έχω καμία σχέση με όλο αυτό το σύστημα της κοινωνίας, δεν είχα ποτέ. Πιο αντισυμβατικό άνθρωπο δεν έχει από εμένα. Και η κόρη σας όμως είναι αντισυμβατική. Έδωσε προτεραιότητα στον έρωτα και αποφάσισε να αρραβωνιαστεί με τ…


Στο περιοδικό «Λοιπόν» έδωσε συνέντευξη η Σοφία Βόσσου. Η τραγουδίστρια απάντησε και για τον αρραβώνα της κόρης της με τον Βασίλη Δημάκη.

Είχατε μιλήσει και για το κεφάλαιο γάμος. Δεν σας εξέφραζε γενικά; Είστε μία αντισυμβατική γυναίκα.

Περισσότερο από εμένα δεν έχει. Δεν έχω καμία σχέση με όλο αυτό το σύστημα της κοινωνίας, δεν είχα ποτέ. Πιο αντισυμβατικό άνθρωπο δεν έχει από εμένα.

 

Και η κόρη σας όμως είναι αντισυμβατική. Έδωσε προτεραιότητα στον έρωτα και αποφάσισε να αρραβωνιαστεί με τον Βασίλη Δημάκη. Την συμβουλεύσατε;

Δεν είναι θέμα προτεραιότητας. Δεν σταμάτησε από τη δουλειά της για να αρραβωνιαστεί. Εγώ τι να της πω; Είμαι ένας αντισυμβατικός άνθρωπος και καθόλου παρεμβατικός στη ζωή της κόρης μου. Δεν μου αρέσει να παρεμβαίνω στα προσωπικά του παιδιού μου. Είναι μία ξεχωριστή ζωή το παιδί μου που με ευλόγησε ο Θεός να φέρω στη ζωή για να ζήσει τη δική του ζωή.

Ερωτεύτηκε και είμαι χαρούμενη που την βλέπω ευτυχισμένη όπως και τον Βασίλη. Θέλω να είναι καλά τα παιδιά μου και έκαναν εξαιρετικά που πήραν την απόφαση αυτή. Εύχομαι να οδηγηθούν προς το καλύτερο.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.