Πρίγκιπας Γουίλιαμ – Το πρώτο σχόλιο για την υγεία της Κέιτ – «Πάμε καλά»

May 1, 2024


Μπορεί να έχει κάνει κάμποσες δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ απάντησε σε ερώτηση σχετική με τις εξελίξεις στην υγεία της Κέιτ Μίντλετον. Κατά την επίσκεψή του στο κέντρο πρόληψης αυτοκτονιών James’ Place στο Newcastle δημοσιογράφοι και βασιλικοί ανταποκριτές συγκεντρώθηκαν ώστε να τον συναντήσουν για δηλώσεις. «Σε πειράζει να ρωτήσω πώς είναι η γυναίκα …


Μπορεί να έχει κάνει κάμποσες δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ απάντησε σε ερώτηση σχετική με τις εξελίξεις στην υγεία της Κέιτ Μίντλετον. Κατά την επίσκεψή του στο κέντρο πρόληψης αυτοκτονιών James’ Place στο Newcastle δημοσιογράφοι και βασιλικοί ανταποκριτές συγκεντρώθηκαν ώστε να τον συναντήσουν για δηλώσεις. «Σε πειράζει να ρωτήσω πώς είναι η γυναίκα και τα παιδιά σου;», ήταν μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε με τον ίδιο να απαντά για πρώτη φορά πως: «Όλα καλά, ευχαριστώ. Πάμε καλά»


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.