Λασκαράκη – Σουλτάτος – Το ξέφρενο πάρτι για την επέτειό τους! Η τούρτα, το φιλί και το λευκό φόρεμα

May 1, 2024


Την πέμπτη επέτειο του γάμου τους γιόρτασαν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος. Το ζευγάρι βρίσκεται ήδη στην Κρήτη για τις Πασχαλινές του διακοπές και έτσι κατάφεραν να διοργανώσουν ένα πάρτι για να γιορτάσουν τα πέντε χρόνια έγγαμου βίου. Στα stories της ηθοποιού είδαμε πολλά στιγμιότυπα από την όμορφη βραδιά και φυσικά σταθήκαμε τόσο στην υπέροχη εμφάνιση της Βάσως με μάξι λευκό φόρεμα, …


Την πέμπτη επέτειο του γάμου τους γιόρτασαν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος. Το ζευγάρι βρίσκεται ήδη στην Κρήτη για τις Πασχαλινές του διακοπές και έτσι κατάφεραν να διοργανώσουν ένα πάρτι για να γιορτάσουν τα πέντε χρόνια έγγαμου βίου. Στα stories της ηθοποιού είδαμε πολλά στιγμιότυπα από την όμορφη βραδιά και φυσικά σταθήκαμε τόσο στην υπέροχη εμφάνιση της Βάσως με μάξι λευκό φόρεμα, όσο και στην τεράστια τούρτα αλλά και τις τρυφερές στιγμές τους, γεμάτες φιλιά και αγκαλιές. Μαζί τους γιόρτασαν πολλοί και καλοί τους φίλοι, οι οποίοι τους ευχήθηκαν από καρδιάς.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.