Ρίτα Γουίλσον: Κλείνει 36 χρόνια γάμου με τον Τομ Χανκς

April 30, 2024


Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα, έγραψε η Ρίτα ΓουίλσονΟ διάσημος ηθοποιός Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον κλείνουν 36 χρόνια παντρεμένοι.Η Ρίτα Γουίλσον δημοσίευσε μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε για τον αγαπημένο της: «36η επέτειος! 30 Απριλίου 1988. “Γέρασε μαζί μου, τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακ…


Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα, έγραψε η Ρίτα Γουίλσον

Ο διάσημος ηθοποιός Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον κλείνουν 36 χρόνια παντρεμένοι.

Η Ρίτα Γουίλσον δημοσίευσε μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε για τον αγαπημένο της: «36η επέτειος! 30 Απριλίου 1988. “Γέρασε μαζί μου, τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα” – Ρόμπερτ Μπράουνινγκ».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν για πρώτη φορά όταν η Γουίλσον έπαιξε σε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής κωμικής σειράς «Bosom Buddies».

Ο Χανκς ήταν τότε παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο. Συναντήθηκαν ξανά λίγα χρόνια αργότερα, όταν η Ρίτα Γουίλσον πήρε τον ρόλο στην ταινία «Volunteers» του 1985.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.