Χάρης Ρώμας για το «Πεφταστέρι» – «Χρειαζόταν 5 εκατομμύρια για να γίνει»

November 28, 2022


Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες στην εκδήλωση για τα άτομα με αναπηρία που διοργάνωσε στο Χαλάνδρι, όπου κατεβαίνει και υποψήφιος δήμαρχος. Ο δημοφιλής ηθοποιός και δημιουργός αναφέρθηκε στις δύο νέες σειρές που ετοιμάζει αλλά και στον προεκλογικό αγώνα που δίνει στον δήμο Χαλανδρίου.Όσον αφορά το «Πεφταστέρι», που αναμένεται στην ΕΡΤ, αναφέρει: «Είχαμε συζητήσει με το Mega στην αρχή…


Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες στην εκδήλωση για τα άτομα με αναπηρία που διοργάνωσε στο Χαλάνδρι, όπου κατεβαίνει και υποψήφιος δήμαρχος. Ο δημοφιλής ηθοποιός και δημιουργός αναφέρθηκε στις δύο νέες σειρές που ετοιμάζει αλλά και στον προεκλογικό αγώνα που δίνει στον δήμο Χαλανδρίου.

  • «Υπάρχει περίπτωση να κάνω μία μικρή σειρά 22 επεισοδίων. Είναι γραμμένα. Χαρμόσυνο και ευεργετικό. Και οικονομικά θα με βοηθήσει η τηλεόραση για άλλη μια φορά και θα ξαναβρώ τη δουλειά μου, τον κόσμο μου που έζησε μια ολόκληρη ζωή, σχεδόν 40 χρόνια» δηλώνει ο Χάρης Ρώμας, αποφεύγοντας να αποκαλύψει τον τίτλο της σειράς.

Όσον αφορά το «Πεφταστέρι», που αναμένεται στην ΕΡΤ, αναφέρει: «Είχαμε συζητήσει με το Mega στην αρχή. Βγήκε κατά κάποιον τρόπο ασύμφορο για 54 επεισόδια ήθελε 5 εκατομμύρια για να γίνει». Κλείνοντας, ο Ρώμας εξέφρασε την ελπίδα του ότι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα αναδειχθεί δήμαρχος Χαλανδρίου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.