Έλενα Μαυρίδου: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά το διαζύγιο από τον Δημήτρη Λάλο – Μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές της

April 27, 2024


Εδώ και λίγο καιρό η προσωπική ζωή του Δημήτρη Λάλου έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς σημαντικές αλλαγές φαίνεται να έχουν συμβεί για τον ηθοποιό του Σασμού με τον ίδιο να προσπαθεί πρώτα από όλα να προστατέψει την οικογένειά του.Οι φήμες αναφέρουν, πως ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου δεν είναι πια μαζί και μάλιστα γράφεται έντονα πως η συμπρωταγωνίστρια του Λάλου από τον Σασ…


Εδώ και λίγο καιρό η προσωπική ζωή του Δημήτρη Λάλου έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς σημαντικές αλλαγές φαίνεται να έχουν συμβεί για τον ηθοποιό του Σασμού με τον ίδιο να προσπαθεί πρώτα από όλα να προστατέψει την οικογένειά του.

Οι φήμες αναφέρουν, πως ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου δεν είναι πια μαζί και μάλιστα γράφεται έντονα πως η συμπρωταγωνίστρια του Λάλου από τον Σασμό, Μαριλίτα Λαμπροπούλου έχει μπει κανονικά στην ζωή του (δείτε εδώ περισσότερα).

Να τονίσουμε εδώ, πως κανένας από τους ηθοποιούς δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει όλα τα παραπάνω. Μέσα από τη νέα ανάρτηση της Έλενας Μαυρίδου στο instagram αντιλαμβανόμαστε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τις δύσκολες στιγμές της μέσα από λίγες γραμμές του Καζαντζάκη, που ανήρτησε η ίδια.

Η ανάρτηση της Έλενας Μαυρίδου στον λογαριασμό της στο instagram

«Τι θα πει ευτυχία; Να ζεις όλες τις δυστυχίες. Τί θα πει φως; Να κοιτάς με αθόλωτο μάτι όλα τα σκοτάδια. Νίκος Καζαντζάκης», έγραψε η Έλενα Μαυρίδου.

To ρεπορτάζ για Λάλο – Λαμπροπούλου

Όπως γράφει το like.philenews.com, που επικαλείται πηγή το περιοδικό Down Town Κύπρου, η καθημερινότητα των δυο ηθοποιών πλέον είναι κοινή. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι δυο τους είναι σχεδόν κάθε μέρα μαζί και όχι μόνο στα γυρίσματα του Σασμού του ALPHA αλλά και στο σπίτι του ηθοποιού, στα Πετράλωνα.

Να σημειώσουμε ωστόσο πως παρόλο που οι φήμες οργιάζουν περί σχέσης, και τα δημοσιεύματα ήταν όλο και πιο συχνά, κανένας από τους δυο δεν έχει βγει δημόσια να διαψεύσει πως είναι μαζί.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.