Ανδρέας Μικρούτσικος για Φαίη Σκορδά: «Οι αυλικοί, οι κόλακες και οι γλείφτες δεν ταιριάζουν με την εικόνα ενός καλού παρουσιαστή»

April 27, 2024


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε σήμερα Παρασκευή 26/4 δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Fays Time, και αφού τον σταμάτησε η δημοσιογράφος στο δρόμο, την ρώτησε από ποια εκπομπή είναι. Όταν λοιπόν τον ενημέρωσαν πως είναι από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, θέλησε να στείλει το μήνυμα του.Ο παρουσιαστής ανέφερε πως η Φαίη είναι σπουδαγμένη παρουσιάστρια και πολύ καλή σε αυτό που κάνει, ωστόσο πρέπε…


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε σήμερα Παρασκευή 26/4 δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Fays Time, και αφού τον σταμάτησε η δημοσιογράφος στο δρόμο, την ρώτησε από ποια εκπομπή είναι. Όταν λοιπόν τον ενημέρωσαν πως είναι από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, θέλησε να στείλει το μήνυμα του.

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως η Φαίη είναι σπουδαγμένη παρουσιάστρια και πολύ καλή σε αυτό που κάνει, ωστόσο πρέπει να “γαργαλίσει λίγο αυτούς που έχουν την μύγα και θα μυγιαστούν”.

Το μήνυμα του Μικρούτσικου στην Σκορδά

«Από την Φαίη δεν είστε; Πριν ξεκινήσετε τις ερωτήσεις, θέλω να στείλω τα χαιρετίσματα μου στην Φαίη. Και επειδή η Φαίη είναι σπουδαγμένη παρουσιάστρια, θέλω να της πω και να της θυμίσω ένα απόσπασμα από το εγχειρίδιο του καλού παρουσιαστή. Οι αυλικοί, οι κόλακες και οι γλείφτες, λέει το απόσπασμα, δεν ταιριάζουν με την εικόνα ενός καλού παρουσιαστή. Και η Φαίη είναι μια καλή παρουσιάστρια. Αυτό το λέω για να γαργαλίσει λίγο αυτούς που έχουν την μύγα και θα μυγιαστούν. Πάμε παρακάτω», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στην συνέχεια και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο για την συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκουπου νωρίτερα έδωσε συνέντευξη στο Super Κατερίνα – στο ριάλιτι Tv Queen.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το Tv Queen. Είναι ένα talent show και νιώθω ότι είμαι καθ’ύλην αρμόδιος. Τις διαγωνιζόμενες δεν τις έχω δει προσωπικά με την έννοια της συνέντευξης. Ξέρω όμως τα βιογραφικά τους και αρκετά πράγματα για αυτές. Σήμερα θα γίνει η πρώτη πρόβα με την Ιωάννα Μαλέσκου. Μέχρι τώρα έχουν γίνει 2 συναντήσεις. Δεν μπορώ να πω πολλά λόγια. Υπάρχει μια ευγενική σχέση αλληλοεκτίμησης. Δεν είχα λόγο στην επιλογή της παρουσιάστριας γιατί ο λόγος μας πιέζει. Αν έβγαινε η εκπομπή τον Σεπτέμβρη θα είχα σε όλα λόγο, όχι λόγω θέσης αλλά λόγω γνώσης», απάντησε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.