Γιώργος Μαυρίδης: «Με την πρώην γυναίκα μου…» – Το σχόλιο για την Κρίστη Καθάργια ένα χρόνο μετά το διαζύγιό τους

April 27, 2024


Η κάμερα του Breakfast at star συνάντησε την Παρασκευή 26/4 τον Γιώργο Μαυρίδη με τον γνωστό tattoo artist και παρουσιαστή να μιλάει για τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και για τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή.Το όνομα της πρώην συζύγου του, Κρίστη Καθάργια τέθηκε και ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε πολύ άνετα και με όμορφα λόγια για εκείνη και τη σημερινή τους σχέση (δείτε εδώ τι απαντάει η Κρίστη…


Η κάμερα του Breakfast at star συνάντησε την Παρασκευή 26/4 τον Γιώργο Μαυρίδη με τον γνωστό tattoo artist και παρουσιαστή να μιλάει για τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και για τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή.

Το όνομα της πρώην συζύγου του, Κρίστη Καθάργια τέθηκε και ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε πολύ άνετα και με όμορφα λόγια για εκείνη και τη σημερινή τους σχέση (δείτε εδώ τι απαντάει η Κρίστη στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης).

Το πρώην ζευγάρι μπορεί να τράβηξε χωριστούς δρόμους μετά τον πολιτικό γάμο που έκανε, σε κάθε περίπτωση όμως δίνει μαθήματα πολιτισμού με τον τρόπο που μιλάει ο ένας για τον άλλον μετά το διαζύγιο.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη για την πρώην σύζυγό του, Κρίστη Καθάργια

«Το Asia Express ήταν καταπληκτικό. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Θα πήγαινα ξανά σε κάτι τέτοιο ήταν καταπληκτικά. Με την Κρίστη έχουμε πολύ καλές σχέσεις, είναι ανθρώπινες οι σχέσεις μας και μακάρι να είναι έτσι όλοι οι άνθρωποι. Το Asia Express ήταν μια από τις πιο όμορφες παραγωγές, που έχω συμμετάσχει και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό.

Είμαι πολύ περήφανος που κατάφερα να το βγάλω αυτό μαζί με την πρώην γυναίκα μου. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να είμαι ζευγάρι μαζί με μια γυναίκα μαζί – σκέψου πόσω μάλλον να είσαι μαζί. Εδώ πας διακοπές με την κοπέλα σου και σκοτώνεσαι στο πρώτο 24ωρο. Κάτσαμε ένα μήνα εκεί και μας κυνηγούσανε στα λαγκάδια και στους λόφους. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα, πάρα πολύ ωραία, θα ξαναπήγαινα στο Asia Express άνετα, ήταν πάρα πολύ ωραία», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.