Η Ιωάννας Μαλέσκου έκανε πρώτη μέρα γuμναστική και «άντεξε»

September 28, 2023


Η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκίνησε και πάλι τη γuμναστική, ύστερα από αρκετό διάστημα και με τη γuμνάστριά της Ιωάννα Λαουμτζή έκαναν την πρώτη τους προπόνηση.Κάθε αρχή και δύσκολη, λένε, πόσο μάλλον όταν κάποιος έχει πολύ καιρό να αθληθεί και κάνει για πρώτη φορά ξανά κάποια μορφή άσκησης. Η Ιωάννα Μαλέσκου, όμως, είναι αρκετά ατρόμητη και έτσι επέστρεψε μετά από αρκετό διάστημα σε ένα από τα πράγματα πο…


Η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκίνησε και πάλι τη γuμναστική, ύστερα από αρκετό διάστημα και με τη γuμνάστριά της Ιωάννα Λαουμτζή έκαναν την πρώτη τους προπόνηση.

Κάθε αρχή και δύσκολη, λένε, πόσο μάλλον όταν κάποιος έχει πολύ καιρό να αθληθεί και κάνει για πρώτη φορά ξανά κάποια μορφή άσκησης. Η Ιωάννα Μαλέσκου, όμως, είναι αρκετά ατρόμητη και έτσι επέστρεψε μετά από αρκετό διάστημα σε ένα από τα πράγματα που αγαπάει να κάνει, τη γuμναστική.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.