Ελένη Φουρέιρα: Έφτασε Μαλμε και συναντήθηκε με τη Μαρίνα Σάττι (vid)

May 6, 2024


Συνάντηση κορυφής στο Μάλμε! Η Ελένη Φουρέιρα ευχήθηκε από κοντά «Καλή επιτυχία» στη Μαρίνα ΣάττιΗ Ελένη Φουρέιρα για μια ακόμα χρονιά θα βρεθεί στην σκηνή της Eurovision σε μια εμφάνιση έκπληξη με τους θαυμαστές της να περιμένουν πως και πως για να δουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια να λάμπει για μια ακόμα φορά.Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελένη Φουρέιρα ανεβαίνει στην σκηνή της Eurovision για τρ…


Συνάντηση κορυφής στο Μάλμε! Η Ελένη Φουρέιρα ευχήθηκε από κοντά «Καλή επιτυχία» στη Μαρίνα Σάττι

Η Ελένη Φουρέιρα για μια ακόμα χρονιά θα βρεθεί στην σκηνή της Eurovision σε μια εμφάνιση έκπληξη με τους θαυμαστές της να περιμένουν πως και πως για να δουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια να λάμπει για μια ακόμα φορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελένη Φουρέιρα ανεβαίνει στην σκηνή της Eurovision για τρίτη φορά, αλλά δεύτερη ως guest εμφάνιση.

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Σουηδίας και η πρώτη συνάντηση που είχε ήταν με την Μαρίνα Σάττι, όπου της ευχήθηκε «Καλή Επιτυχία».

«Μαρίνα! Είναι φοβερή, είναι τρομερή, είναι η Μαρίνα που αγαπάμε. Θα σκίσει! Δεν χρειάζεται να της δώσω εγώ “Καλή Επιτυχία”. Είσαι μαγική. Δώσε το όλο», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Η Μαρίνα Σάττι όλο χαμόγελο της απάντησε ότι είναι «Είδωλο».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.