Καίτη Γαρμπή: Η τρυφερή ανάρτηση για τα 27 χρόνια γάμου με τον Διονύση Σχοινά

May 6, 2024


Επέτειος 27 χρόνων γάμου για την Καίτη Γαρμπή και Διονύση Σχοινά!Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς κλείνουν 27 χρόνια γάμου και συνεχίζουν τη ζωή τους τόσο ευτυχισμένοι όσο και από την πρώτη ημέρα που γνωρίστηκαν.Το αγαπημένο ζευγάρι ανήμερα της Ανάστασης έχει έναν παραπάνω λόγο να γιορτάζει!Μάλιστα η Καίτη Γαρμπή έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό ανεβάζοντας μια παλιά φωτογραφία από το…


Επέτειος 27 χρόνων γάμου για την Καίτη Γαρμπή και Διονύση Σχοινά!

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς κλείνουν 27 χρόνια γάμου και συνεχίζουν τη ζωή τους τόσο ευτυχισμένοι όσο και από την πρώτη ημέρα που γνωρίστηκαν.

Το αγαπημένο ζευγάρι ανήμερα της Ανάστασης έχει έναν παραπάνω λόγο να γιορτάζει!

Μάλιστα η Καίτη Γαρμπή έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό ανεβάζοντας μια παλιά φωτογραφία από το παρελθόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι φωτογράφος ήταν ο Ρομπέρτο Καβάλι με τον οποίο η τραγουδίστρια είχε πολύ καλές σχέσεις.

«Πρώτη φορά στα 27 χρόνια που είμαστε παντρεμένοι συνέπεσε η επέτειος του γάμου μας με την Ανάσταση! Διπλή γιορτή, διπλή χαρά, διπλή συγκίνηση! Είμαι γεμάτη ευγνωμοσύνη! Διονύση μου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μας χαρίζει ο Θεός υγεία και να μας αξιώσει να γιορτάσουμε και 37 και 47 και 57 χρόνια ΜΑΖΙ!!! Καλή Ανάσταση! Καλό Πάσχα!», έγραψε η Καίτη Γαρμπή στην ανάρτησή της.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.