Βαρύ πένθος για τον Ατζούν – «Μια αξιοζήλευτη ζωή που πήρα ως παράδειγμα»

May 6, 2024


Πένθος για τον Ατζούν Ιλιτζαλί καθώς έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειάς τουΣε θλίψη έχει βυθιστεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί καθώς έφυγε από τη ζωή ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς του, ο θείος του.Ο Mr Survivor έκανε ανάρτηση στο Instagram με μια φωτογραφία του θείου του και έγραψε πόσα έμαθε από εκείνον.«Μια αξιοζήλευτη ζωή που πήρα ως παράδειγμα, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο ε…


Πένθος για τον Ατζούν Ιλιτζαλί καθώς έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειάς του

Σε θλίψη έχει βυθιστεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί καθώς έφυγε από τη ζωή ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς του, ο θείος του.

Ο Mr Survivor έκανε ανάρτηση στο Instagram με μια φωτογραφία του θείου του και έγραψε πόσα έμαθε από εκείνον.

«Μια αξιοζήλευτη ζωή που πήρα ως παράδειγμα, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από την καλοσύνη, τρέχοντας να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη, ενεργώντας ως θείος, πατέρας και παππούς στην οικογένειά μας… Χάσαμε τον αγαπημένο μας θείο Gürbüz, τα συλλυπητήρια μας…», έγραψε ο επιχειρηματίας στην ανάρτησή του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.