Παγκόμια Ημέρα Φιλίας σήμερα κι αυτές είναι οι μεγάλες φιλίες της showbiz που έληξαν άδοξα

July 31, 2023


«Ο άνθρωπος που δεν έχει φίλους είτε Θεός είναι είτε αγρίμι» είχε πει ο Αριστοτέλης. Όλοι έχουν κάποιον φίλο στη ζωή τους. Και οι εγχώριοι celebrities έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους δυνατές φιλίες. Κάποιες από αυτές, όμως, δεν άντεξαν στο χρόνο και ένεκα της ημέρας τις θυμηθήκαμε.Οι φίλοι στη ζωή μας είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα. Άλλωστε, τους φίλους μας σε αντίθεση με την οικογένειά μας μπ…


«Ο άνθρωπος που δεν έχει φίλους είτε Θεός είναι είτε αγρίμι» είχε πει ο Αριστοτέλης. Όλοι έχουν κάποιον φίλο στη ζωή τους. Και οι εγχώριοι celebrities έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους δυνατές φιλίες. Κάποιες από αυτές, όμως, δεν άντεξαν στο χρόνο και ένεκα της ημέρας τις θυμηθήκαμε.

Οι φίλοι στη ζωή μας είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα. Άλλωστε, τους φίλους μας σε αντίθεση με την οικογένειά μας μπορούμε να τους επιλέξουμε εμείς. Σήμερα 30 Ιουνίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας κι εμείς θυμηθήκαμε κάποιες πολύ δυνατές φιλίες της showbiz, που όμως έληξαν άδοξα χωρίς τις πιο πολλές φορές να καταλάβουμε τον λόγο.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.