Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το παιδί μας ήρθε λίγο ξαφνικά όμως δεν είναι ότι έγινε μόνο του»

May 5, 2024


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλάει για τον ερχομό της κόρης τουΟ Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και μίλησε για όλα.Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Δήμητρα Βαμβακούση και την κόρη τους.«Το παιδί μας ήρθε λίγο ξαφνικά. Ήμασταν όμως και οι δύο εκεί, δεν είναι ότι έγινε μόνο του που σημαίνει ότι είχαμε στο μυαλό μας ότι και να συμβεί…», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγ…


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλάει για τον ερχομό της κόρης του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Δήμητρα Βαμβακούση και την κόρη τους.

«Το παιδί μας ήρθε λίγο ξαφνικά. Ήμασταν όμως και οι δύο εκεί, δεν είναι ότι έγινε μόνο του που σημαίνει ότι είχαμε στο μυαλό μας ότι και να συμβεί…», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τον ερχομό της κόρης του.

«Η προσπάθεια που κάνεις, δείχνει και στον άλλον τις προθέσεις σου και τον τρόπο με τον οποίο θέλεις να πάει. Γιατί για να πάει το καράβι που λέγεται σπίτι, πρέπει να συνεργάζεσαι σε όλα τα επίπεδα και παράλληλα να αφήνεις και ελεύθερο χρόνο και χώρο στον άλλον και να τον σέβεσαι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ταιριάζουμε σε κάποια πράγματα, σε κάποια δεν ταιριάζουμε. Αυτό είναι και θετικό, σε άλλη φάση της ζωής είμαι εγώ, σε άλλη η Δήμητρα που και αυτό είναι θετικό γιατί συζητάμε και η συζήτηση είναι πολύ σημαντική σε μία σχέση», αποκάλυψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τη σχέση που έχει με τη σύζυγό του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.