Κατερίνα Παπουτσάκη: Ποζάρει με μαύρο μίνι φόρεμα στο Παρίσι

May 24, 2023


Η ταλαντούχα ηθοποιός, Κατερίνα Παπουτσάκη, βρέθηκε στο Παρίσι και φυσικά ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram της.Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε για ακόμη μία φορά εντυπωσιακή εμφάνιση. Η ταλαντούχα ηθοποιός βρέθηκε στο Παρίσι και φυσικά ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram της με το σeξι μαύρο φόρεμά της.Όπως ήταν αναμενόμενο, έλαβε εκατοντάδες χιλιάδες like και θετικά σχόλια.Η ηθοποιός συνδύασε το μίνι …


Η ταλαντούχα ηθοποιός, Κατερίνα Παπουτσάκη, βρέθηκε στο Παρίσι και φυσικά ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε για ακόμη μία φορά εντυπωσιακή εμφάνιση. Η ταλαντούχα ηθοποιός βρέθηκε στο Παρίσι και φυσικά ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram της με το σeξι μαύρο φόρεμά της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, έλαβε εκατοντάδες χιλιάδες like και θετικά σχόλια.

Η ηθοποιός συνδύασε το μίνι Mi-Ro φόρεμά της με μαύρα platform πέδιλα και εντυπωσιακά κοσμήματα, ενώ χτένισε τα μαλλιά της σε μπούκλες και τόνισε με λάμψεις και έντονες σκιάσεις τα μάτια της.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.