Δημόσιος κίνδυνος – Πασίγνωστος χορευτής φορέας του Aids σπέρνει τον ιό εσκεμμένα σε συντρόφους του

May 7, 2024


Ήδη πολλοί απο την παρέα του έχουν απομακρυνθεί καθώς το ένοχο μυστικό του έχει αποκαλυφθεί.   Κάποιες φορές μάλιστα τους κουβαλάει μαζί του σε όργiα – ώς τσόλια του – σε πολυδιαφημισμένο σπίτι στο νησί του Ανέμου.  Δυστυχώς ο τύπος είναι δημόσιος κίνδυνος. Ήδη υπάρχουν τρείς τουλάχιστον περιπτώσεις συντρόφων του που διαγνώστηκαν με Aids και ζούν καταναλώνοντας…


Ήδη πολλοί απο την παρέα του έχουν απομακρυνθεί καθώς το ένοχο μυστικό του έχει αποκαλυφθεί.

 

  • Ο ίδιος όμως δεν σταματάει πουθενά. Ψάχνει περιστασιακούς συντρόφους απο την Αλβανία, το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές και τους πληρώνει αδρά αρκεί να έρθουν σε επαφή μαζί του χωρίς προστασία.

 

 

Κάποιες φορές μάλιστα τους κουβαλάει μαζί του σε όργiα – ώς τσόλια του – σε πολυδιαφημισμένο σπίτι στο νησί του Ανέμου.

 

  • Ο ίδιος παρά την απομόνωση απο τους συνεργάτες του το παίζει καμπόσος και μάλιστα συχνά πυκνά προκαλεί απο τα social media του προκειμένου οι δημοσιογράφοι που αρέσκονται στις επιφανειακές προσεγγίσεις των ιστοριών του μαϊντανού να σπεύσουν να τον αναπαράξουν στα μέσα που δουλεύουν. 

 

Δυστυχώς ο τύπος είναι δημόσιος κίνδυνος. Ήδη υπάρχουν τρείς τουλάχιστον περιπτώσεις συντρόφων του που διαγνώστηκαν με Aids και ζούν καταναλώνοντας καθημερινά 20 διαφορετικά φάρμακα.

 

  • Είναι θέμα χρόνου αυτά τα παιδιά να μιλήσουν. Λέτε να το έχουν κάνει ήδη; Πάντως στα νυχτερινά κέντρα όπου δουλεύει και στα κοσμικά καλέσματα όπου και τρέχει μπας και φάει “κανα κόκαλο” προβολής δεν μιλάει για το “θέμα” του. 

Ίσως επειδή είναι τόσο “άρρωστος” που μόνη επιδίωξη του είναι να κολλήσει όσους περισσότερους καταφέρει. Το μίασμα…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.