Γιούχαραν την Κιμ Καρντάσιαν σε live εκδήλωση – Η αμήχανη αντίδρασή της [βίντεο]

May 7, 2024


Με έντονες αποδοκιμασίες έγινε δεκτή η Κιμ Καρντάσιαν σε live εκπομπή με τον Τομ Μπρέιντι. Η εκδήλωση έγινε στη γενέτειρά της, στο Λος Άντζελες, το βράδυ της Κυριακής, προς τιμήν του πρώην σούπερ σταρ του NFL και πρώην συζύγου της Ζιζέλ Μπούτχεν. Μάλιστα την παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι καθώς μεταδόθηκε από το Netflix. Η 43χρονη ριάλιτι σταρ ανέβηκε στο βήμα με ένα ποτήρι σαμπάνια και εξαρχ…


Με έντονες αποδοκιμασίες έγινε δεκτή η Κιμ Καρντάσιαν σε live εκπομπή με τον Τομ Μπρέιντι. Η εκδήλωση έγινε στη γενέτειρά της, στο Λος Άντζελες, το βράδυ της Κυριακής, προς τιμήν του πρώην σούπερ σταρ του NFL και πρώην συζύγου της Ζιζέλ Μπούτχεν. Μάλιστα την παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι καθώς μεταδόθηκε από το Netflix. Η 43χρονη ριάλιτι σταρ ανέβηκε στο βήμα με ένα ποτήρι σαμπάνια και εξαρχής αντιμετωπίστηκε με ψυχρότητα από το κοινό. Σε μια προσπάθεια να «σπάσει τον πάγο», έκανε αστείο με το ύψος του οικοδεσπότη της εκδήλωσης, Κέβιν Χαρτ. «Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι κοροϊδεύουν το ύψος σου…» ξεκίνησε να λέει, ωστόσο τα γιουχαΐσματα την έκαναν να σταματήσει πριν ολόκληρώσει τη φράση της. «Εντάξει, εντάξει, εντάξει» είπε συγκαταβατικά, ενώ ο Χαρτ, επιχείρησε να συγκρατήσει τις αποδοκιμασίες.

  • Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Η Κιμ Καρντάσιαν είπε ότι πήγε στην εκδήλωση για τον Μπρέιντι. «Δεν επρόκειτο να έρθω απόψε, αλλά αφού δεν είμαι εδώ ως συνοδός του Τομ, υπάρχει ακόμα μια καλή ευκαιρία να παραβρεθώ» είπε. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο sεx tape με τον Ray-J το 2007: «Ξέρω ότι υπήρχαν κάποιες φήμες ότι το κάναμε και δεν θα έλεγα ποτέ αν το κάναμε ή όχι – απλά θα κυκλοφορούσα μια κασέτα» είπε ακόμη η Καρντάσιαν.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.