Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει με μπικίνι και φέρνει ένα αρωμα καλοκαιριού

May 7, 2024


Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και δεν παραλείπει να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους followers της. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με μαγιό στο προφίλ της στο Instagram και ενθουσίασε τους fans της, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να της αφήσουν αμέτρητα like και σχόλια. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε να περάσει το Πάσχα εκτός…


Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και δεν παραλείπει να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους followers της. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με μαγιό στο προφίλ της στο Instagram και ενθουσίασε τους fans της, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να της αφήσουν αμέτρητα like και σχόλια. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε να περάσει το Πάσχα εκτός Αθήνας. Η ίδια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagrama όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με μαγιό, αλλά αποφάσισε να μην αποκαλύψει το που βρίσκεται -πάντως σίγουρα κάπου όμορφα, όπως βλέπουμε από τα κλικ. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγραψε: «Πασχαλινές καρτ ποστάλ».

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.