Κωνσταντίνος Βασάλος: «Αν έχεις άντερα και θέλεις να τσαλακωθείς έλα…» – Η αναπάντεχη πρόσκληση στον Δημήτρη Αλεξάνδρου

April 25, 2024


Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό Σουσου με όσα αποκάλυψε ο γuμναστής για την εξέλιξη της σχέσης του με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να προβάλλονται την Τετάρτη 24/4.Θυμίζουμε πως είχε δημιουργηθεί ένα ψυχρό κλίμα ανάμεσα στους δύο άντρες με αφορμή την πρόσληψη του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και Πάλι στη θέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου.Πριν …


Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό Σουσου με όσα αποκάλυψε ο γuμναστής για την εξέλιξη της σχέσης του με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να προβάλλονται την Τετάρτη 24/4.

Θυμίζουμε πως είχε δημιουργηθεί ένα ψυχρό κλίμα ανάμεσα στους δύο άντρες με αφορμή την πρόσληψη του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και Πάλι στη θέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Πριν από λίγες ημέρες Βασάλος και Αλεξάνδρου συναντήθηκαν στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό και έλυσαν τις διαφορές τους (δείτε εδώ τι είπαν). Μέσα από τις νέες δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε μεταξύ άλλων, αν θα έκανε εκπομπή με τον Αλεξάνδρου.

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για μελλοντική συνεργασία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Δεν είχα να χωρίσω τίποτα από τον Δημήτρη, ούτε ο Δημήτρης τίποτα από εμένα. Οπότε ήταν σαν είχαμε πάει για καφέ πιο πριν και να τον είδα ξανά τώρα; Το καλοκαίρι έτυχε να είμαστε μαζί διακοπές στα Κύθηρα, έχουμε μιλήσει. Απλά έχουμε κάποιες φορές διαφωνήσει σε κάποια πράγματα.

Είναι μέσα στο παιχνίδι σε αυτό που κάνουμε. Έχουμε μπει σε έναν χορό, οπότε χορεύουμε. Είναι λογικό, δεν κρατάω κακίες, ούτε ο Δημήτρης σε εμένα. Δεν είναι ότι δεν με εξέφραζε το Χαμογέλα και Πάλι. Άλλωστε έχω να κάνω με ανθρώπους που είναι οικογένειά μου. Έχω τη Σίσσυ και όποια και αν ήταν η θεματολογία, δύσκολα θα μπορούσα να πω όχι. Οπότε ο βασικός λόγος που γύρισα ήταν τα παιδιά και όχι η εκπομπή.

Το λέω και εδώ. Δημήτρη αν έχεις άντερα και θέλεις να τσαλακωθείς έλα στην εκπομπή, στη στήλη μου ”Γυμνή αλήθεια” να λύσουμε ό,τι διαφορές έχουμε. Δεν θα έκανα με τίποτα εκπομπή με τον Αλεξάνδρου. Τι να κάνουμε εμείς οι δύο; Δύο όμορφοι να λένε τη γνώμη τους; Τι να κάνω εγώ με τον Αλεξάνδρου στην τηλεόραση;», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.