“Ιησούς από τη Ναζαρέτ” – Δείτε πώς είναι σήμερα στα 78 του χρόνια o Ιωσήφ

May 4, 2024


Ο Γιώργος Βογιατζής μέτρησε πολλά χιλιόμετρα στην καριέρα του τόσο στην τηλεόραση και τον κινηματογράφος όσο και στο θεατρικό σανίδι. Κατάφερε να ξεχωρίσει και στο εξωτερικό και οι ρόλοι του σε διεθνείς παραγωγές είναι πολλοί και σημαντικοί. Ο ίδιος εμφανίστηκε και στην αγαπημένη σειρά θρησκευτικού περιεχομένου του Φράνκο Τζεφιρέλι Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ και είχε τον ρόλο του Ιωσήφ. Όταν κλήθηκε …


Ο Γιώργος Βογιατζής μέτρησε πολλά χιλιόμετρα στην καριέρα του τόσο στην τηλεόραση και τον κινηματογράφος όσο και στο θεατρικό σανίδι. Κατάφερε να ξεχωρίσει και στο εξωτερικό και οι ρόλοι του σε διεθνείς παραγωγές είναι πολλοί και σημαντικοί. Ο ίδιος εμφανίστηκε και στην αγαπημένη σειρά θρησκευτικού περιεχομένου του Φράνκο Τζεφιρέλι Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ και είχε τον ρόλο του Ιωσήφ. Όταν κλήθηκε να ενσαρκώσει τον ρόλο ήταν στην ηλικία των 32 ετών κάνοντας τεράστια επιτυχία. Συγκλονίζει ο Γιώργος Βογιατζής: «Έχω κοιμηθεί δυο μήνες στο αυτοκίνητο και 8 μέρες ήμουν νηστικός» Το γοητευτικό παρουσιαστικό και η αισθαντική φωνή του είναι μερικά από τα δυνατά χαρακτηριστικά του τα οποία βεβαίως συνδυάστηκαν με το τεράστιο ταλέντο του.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.