Ο Παπα-Μιχάλης του “Σασμού” χωρίς ράσα στην Κρήτη. (Εικόνες)

May 4, 2024


Στο Ηράκλειο βρέθηκε ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής, ο Παπά-Μιχαλης του “Σασμού”, κατά κόσμον Μιχάλης Αεράκης, ο οποίος προσκύνησε στον προστάτη Άγιο του Μεγάλου Κάστρου τον Άγιο Μηνά.  Μικροί και μεγάλοι του ζητούσαν αυτόγραφα, του έλεγαν πόσο τους έχει αγγίξει στην ψυχή, ενώ δεν έλειψε και η συζήτηση για τις επικείμενες Ευρωεκλογες, στις οποίες ο Μιχάλης Αεράκης κατέρχεται με το…


Στο Ηράκλειο βρέθηκε ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής, ο Παπά-Μιχαλης του “Σασμού”, κατά κόσμον Μιχάλης Αεράκης, ο οποίος προσκύνησε στον προστάτη Άγιο του Μεγάλου Κάστρου τον Άγιο Μηνά.

 

  • O αγαπημένος πρωταγωνιστής  της αγαπημένης σειράς στους δρόμους του Ηρακλείου που περπάτησε, έγινε δεκτός με χαρά από τους πολίτες όλων των ηλικιών που ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Μικροί και μεγάλοι του ζητούσαν αυτόγραφα, του έλεγαν πόσο τους έχει αγγίξει στην ψυχή, ενώ δεν έλειψε και η συζήτηση για τις επικείμενες Ευρωεκλογες, στις οποίες ο Μιχάλης Αεράκης κατέρχεται με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.