Μαρία Μενούνος – Η συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή

May 4, 2024


Φωτογραφία με τη μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή ανέβασε η Μαρία Μενούνος. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια τόνισε, πόσο της λείπει η μητέρα της, γράφοντας στη δημοσίευση που έκανε τη Μεγάλη Πέμπτη: «Ο χρόνος κυλάει πραγματικά γρήγορα. Πώς γίνεται να πέθανε η μαμά μου πριν από 3 χρόνια; Μου λείπει τόσο πολύ, αλλά κρατάω τη μνήμη της ζωντανή καθημερινά με την Αθηνά. Ξεκινάμε τις μέρες μας λέγ…


Φωτογραφία με τη μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή ανέβασε η Μαρία Μενούνος. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια τόνισε, πόσο της λείπει η μητέρα της, γράφοντας στη δημοσίευση που έκανε τη Μεγάλη Πέμπτη: «Ο χρόνος κυλάει πραγματικά γρήγορα. Πώς γίνεται να πέθανε η μαμά μου πριν από 3 χρόνια; Μου λείπει τόσο πολύ, αλλά κρατάω τη μνήμη της ζωντανή καθημερινά με την Αθηνά. Ξεκινάμε τις μέρες μας λέγοντάς της ένα γεια και της λέω πόσο πολύ την αγαπάει η μαμά μου, η γιαγιά της. Αυτό με βοηθάει και μου αρέσει να δημιουργώ αυτό το δεσμό γι’ αυτήν ακόμα και αν δεν είναι εδώ σωματικά. ❤️ Μου λείπεις μαμά». Όταν πέθανε η μητέρα της, η Μαρία Μενούνος είχε ανεβάσει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από τις τελευταίες τους στιγμές μαζί και έγραψε: «Αναπαύσου εν ειρήνη μαμά. Ο Θεός της αγαπούσε τόσο πολύ και την πήρε το Πάσχα. Χριστός Ανέστη μαμά».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.