Spoiler – Σασμός: Το φονικό που φέρνει τα πάνω κάτω

January 3, 2022


Ο Σπύρος Πετρουλάκης, ο συγγραφέας του best seller βιβλίου «Σασμός», που κάποιοι γνώρισαν μέσω της ομότιτλης δραματική σειράς του ALPHA, έδωσε μια συνέντευξη στο γνωστό εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικ…


Ο Σπύρος Πετρουλάκης, ο συγγραφέας του best seller βιβλίου «Σασμός», που κάποιοι γνώρισαν μέσω της ομότιτλης δραματική σειράς του ALPHA, έδωσε μια συνέντευξη στο γνωστό εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό «Ο Τηλεθεατής» και μίλησε μεταξύ άλλων για τις εξελίξεις που πρόκειται να παρακολουθήσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, λίγο μετά την αποκάλυψη ότι η Καλλιόπη πιάνει στα πράσα Αστέρη και Αργυρώ.

Το spoiler του συγγραφέα Σπύρου Πετρουλάκη για τα όσα θα δούμε

Ο συγγραφέας ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σε ότι αφορά το βιβλίο του και δεν δίστασε να απαντήσει στις ερωτήσεις που του έκαναν, δίνοντας σημαντικές πληροφορίες για την συνέχεια της σειράς.

Ανέλπιστη η αποδοχή του «Σασμού»;

«Ναι. Στην αρχή δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε. Οπότε μας εξέπληξε όλους! Ωστόσο, όταν άρχισαν να έρχονται αυτοί οι σπουδαίοι ηθοποιοί, όλος ο κόσμος που πλαισίωσε τον “Σασμό” και οι τεχνικοί –δεν συζητώ για τον σκηνοθέτη, τον Κώστα Κωστόπουλο, ήταν από την πρώτη στιγμή αυτός που κίνησε όλη αυτή τη διαδικασία και αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι ξεκινάει κάτι καινούργιο. Κάτι φρέσκο, που μυρίζει Κρήτη. Μυρίζει αγάπη. Γι’ αυτό εμείς δεν κάνουμε βεντέτα, κάνουμε σασμό».

Αποδέχτηκαν την πρόταση ηθοποιοί που ανήκουν στην αφρόκρεμα του θεάτρου…
«Πίστεψαν όλοι. Το ταλέντο αυτών των ανθρώπων το απολαμβάνουμε όλοι μας. Δεν ξέρω αν θα υπήρχε αυτό το αποτέλεσμα, αν κάποιο ρόλο τον υποδυόταν άλλος ηθοποιός. Ο καθένας έβαλε το δικό του λιθαράκι για να βγει αυτό το όμορφο σίριαλ που παρακολουθούμε».

Όλοι αναρωτιούνται αν εξελίξεις που υπάρχουν στο βιβλίο θα αποτυπωθούν με ακρίβεια και στη σειρά.
«Το μεγαλύτερο spoiler είναι το ίδιο το βιβλίο. Όποιος έχει διαβάσει το βιβλίο, γνωρίζει πώς πάει η ιστορία, με κάποιες αλλαγές».

Θα μας χαρίσετε έναν «μποναμά» για τη σειρά;
«Δεν θα είναι πολύ καλός μποναμάς. Έρχεται ένα φονικό που θα ταράξει τα νερά. Θα ανατρέψει κατά πολύ τα γεγονότα και η εξέλιξη των ηρώων θα πάρει εντελώς διαφορετική πλοκή. Επίσης, αναμένονται νέοι ήρωες. Αυτό μπορώ να σας χαρίσω ως μποναμά»

Όσα θα δούμε σήμερα 03/01 στον «Σασμό»

Δευτέρα 03 Ιανουαρίου 2022 – Επεισόδιο 69

Η αλήθεια για τον πατέρα του Άγγελου είναι μια ανάσα από το να βγει στο φως. Η κατάστασή της γιαγιάς Ειρήνης ολοένα και χειροτερεύει. Η νύφη της και τα παιδιά της έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά. Η Καλλιόπη ανακαλύπτει ότι ο Αστέρης βοηθάει τον Άγγελο να βρει τον πατέρα του και οι φόβοι της για την αποκάλυψη της αλήθειας μεγαλώνουν συνεχώς. Οι έρευνες του Αντώνη για τον Μαθιό βρίσκονται πάλι σ’ ένα τέλμα. Μια μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη περνάει στα χέρια του Διονύση. Θα καταφέρει πάλι να ξεγελάσει την αστυνομία; Η αποκάλυψη της αληθινής ταυτότητας του Άγη, βρίσκεται πλέον πολύ κοντά. Θα τον ανακαλύψουν όμως; Και αν ναι, ποιος;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Spoiler: Έτσι πέθανε ο Μάρκος Βρουλάκης, ο πατέρας Πέτρου και Αργυρώς

Εκτός ALPHA ο Σασμός την Τετάρτη 5/1 και την Πέμπτη 6/1 – Τι συμβαίνει;

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.