Θα τα χάσει μαζί της ο Βασάλος – Έχει γίνει ”κομμάτια” η Βαλαβάνη λίγο πριν μπει στο Survivor all star

December 29, 2022


Είμαστε πολύ κοντά από τη λήξη του 2022 και παράλληλα οι φίλοι των ριάλιτι επιβίωσης είναι πολύ κοντά στην ημέρα, που θα κάνει πρεμιέρα το αγαπημένο Survivor all star, το οποίο φέτος αναμένεται να είναι πολλά υποσχόμενο.Οι παίκτες, που θα συμμετέχουν στο παιχνίδι έχουν ανακοινωθεί και επίσημα μέσα από trailers, που κυκλοφορούσε διαδοχικά ο ΣΚΑΪ και τώρα το μόνο, που μένει είναι να δούμε σιγά – σιγ…


Είμαστε πολύ κοντά από τη λήξη του 2022 και παράλληλα οι φίλοι των ριάλιτι επιβίωσης είναι πολύ κοντά στην ημέρα, που θα κάνει πρεμιέρα το αγαπημένο Survivor all star, το οποίο φέτος αναμένεται να είναι πολλά υποσχόμενο.

Οι παίκτες, που θα συμμετέχουν στο παιχνίδι έχουν ανακοινωθεί και επίσημα μέσα από trailers, που κυκλοφορούσε διαδοχικά ο ΣΚΑΪ και τώρα το μόνο, που μένει είναι να δούμε σιγά – σιγά τους διαγωνιζόμενους να μπαίνουν στο αεροπλάνο για Άγιο Δομίνικο.

Μια από τις συμμετοχές, που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα είναι αυτή του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, οι οποίοι αναμένεται να είναι σε ξεχωριστές παραλίες.

«Δεν έχω λόγια πραγματικά. Αυτό που έχει συμβεί από χθες που ανακοινώθηκε και επίσημα η συμμετοχή μου στο All Star… Έχω δεχθεί πάρα πολλή αγάπη, πάρα πολλά μηνύματα συμπαράστασης, στήριξης… Δεν έχω λόγια πραγματικά. Να ξέρετε ότι δε θεωρώ τίποτα δεδομένο. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους και όλες… Μου δίνετε δύναμη. Νιώθω πολύ έτοιμη για κάτι τέτοιο, να το ξαναζήσω. Τι να πω; Ραντεβού στους στίβους μάχης; Θα το πω. Ήρθε η ώρα», είχε πει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά την ανακοίνωση του ονόματος της, πως δηλαδή θα είναι στο all star.

Οι τηλεθεατές περιμένουν, να δουν στους στίβους τα δύο παιδιά τόσο για το κομμάτι της αγωνιστικότητας, που θα επιδείξουν, καθώς και για να λυθεί το μυστήριο για το αν τελικά Βασάλος και Βαλαβάνη έχουν χωρίσει (δείτε εδώ τη νέα τους συνάντηση, που μας έβαλε σε σκέψεις για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους).

Σε κάθε περίπτωση και οι δύο κάνουν τις τελευταίες προετοιμασίες με την Ευρυδίκη να αθλείται εντατικά, όπως είδαμε και με ένα βίντεο, που δημοσίευσε την Τετάρτη 28/12 στο instagram.

Η γuμναστική που ακολουθεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πριν μπει στο Survivor all star

«1..2..3..4..», έγραψε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η πρώτη ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά την ανακοίνωση του Survivor All Star

«Κανείς από τους δυο μας…» – Η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για την προσωπική του ζωή και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.