Άννα Παναγιωτοπούλου: Η φυγή από την Ελβετία, οι εξετάσεις στο Εθνικό και ο Σταμάτης Φασουλής

May 5, 2024


Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήθελε να γίνει ηθοποιός, όμως οι γονείς της δεν ήθελαν να ασχοληθεί με την υποκριτικήΗ Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή στα 76 της χρόνια, με την είδηση του θανάτου της να βυθίζει στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήθελε να γίνει ηθοποιός, όμως οι γονείς της δεν ήθελαν να ασχοληθεί με την υποκριτική. Έτσι την έστειλαν στην Ελβετία για σ…


Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήθελε να γίνει ηθοποιός, όμως οι γονείς της δεν ήθελαν να ασχοληθεί με την υποκριτική

Η Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή στα 76 της χρόνια, με την είδηση του θανάτου της να βυθίζει στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήθελε να γίνει ηθοποιός, όμως οι γονείς της δεν ήθελαν να ασχοληθεί με την υποκριτική. Έτσι την έστειλαν στην Ελβετία για σπουδές, εκείνη όμως γύρισε κρυφά και έδωσε εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο. Εκεί συνάντησε για πρώτη φορά τον Σταμάτη Φασουλή, με τον οποίο ήταν στην ίδια τάξη.

Μαζί με τον Σταμάτη Φασουλή υπήρξαν βασικά μέλη στο Ελεύθερο Θέατρο και πρωταγωνίστησαν στην πρώτη του μεγάλη επιτυχία «Και συ χτενίζεσαι». Μόνιμη «στέγη» απέκτησαν όταν πήγαν στο Άλσος Παγκρατίου. Παράλληλα, μέχρι τότε, οι συμμετέχοντες στον θίασο ασχολούνταν και με άλλες δουλειές για βιοπορισμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.