”Γκρέμισε” το πλατό η Μπέττυ Μαγγίρα – Έριξε βαρύ ζεϊμπέκικο στο ”Ποιός είναι πρωινιάτικα”

December 24, 2022


Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι αναμφίβολα μια σύνθετη προσωπικότητα, αφού χορεύει, τραγουδάει και φυσικά είναι πολύ καλή και στο κομμάτι της παρουσίασης, που βλέπουμε να έχει αναλάβει στο Open και στο Ποιος είναι Πρωινιάτικα.Το πρωί της Παρασκευής 23/12 λίγο πριν από τη λήξη των εκπομπών της εν όψει των Χριστουγέννων, που πλησιάζουν είδαμε ένα πλήρες, εορταστικό πρόγραμμα, με το οποίο κράτησαν διαφορετική…


Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι αναμφίβολα μια σύνθετη προσωπικότητα, αφού χορεύει, τραγουδάει και φυσικά είναι πολύ καλή και στο κομμάτι της παρουσίασης, που βλέπουμε να έχει αναλάβει στο Open και στο Ποιος είναι Πρωινιάτικα.

Το πρωί της Παρασκευής 23/12 λίγο πριν από τη λήξη των εκπομπών της εν όψει των Χριστουγέννων, που πλησιάζουν είδαμε ένα πλήρες, εορταστικό πρόγραμμα, με το οποίο κράτησαν διαφορετική παρέα στο κοινό.

Η Μπέττυ με το λαμπερό φόρεμά της, δε σταματούσε να τραγουδάει και χορεύει μέσα από τη λαϊκή φωνή του Διονυσίου και της ορχήστρας του, που βρέθηκαν στο πλατό (δείτε εδώ την ημίγuμνη φωτογραφία της Μπέττυς, που ξεσήκωσε το instagram).

Αυτό, που έκανε σε όλους όμως εντύπωση είναι η παραγγελιά, που έκανε η Μπέττυ, η οποία ζήτησε το ”Καλύτερα μαζί και τρελός”, το οποίο χόρεψε με ένα βαρύ ζεϊμπέκικο.

Δεν ξέρουμε αν την είχε κυριεύσει το συναίσθημά της και αν ήταν τόσο έντονη αφιερώνοντας το κομμάτι, στον σύζυγό της, τον οποίο φαίνεται να θέλει όλο και περισσότερο όσο περνάνε τα χρόνια:

«Μου τα ‘δειχνε τα μηνύματα ο Δημήτρης, γιατί είναι αθώος. Εκνευριζόμουν και μου έλεγε: μην μπεις καν στη διαδικασία να απαντήσεις. Ώσπου μία έστειλε ένα μήνυμα και της απάντησα. Του έγραφε: βρε Δημήτρη μου, αυτή η φωτογραφία που έχεις βάλει στο προφίλ σου σε αδικεί. Ήξερε ότι είναι παντρεμένος μαζί μου και έχει και παιδιά. Δεν είναι καμιά τελείως ξένη. Κάπου τον συναντούσε.

Παίρνω κι εγώ το κινητό και της στέλνω: Γεια σου, είμαι η Μπέττυ Μαγγίρα. Είμαι η γυναίκα του Δημήτρη Μάζη. Εγώ διάλεξα την φωτογραφία. Έχεις κάποιο πρόβλημα; Μήπως θέλεις να την αλλάξω; Για πότε το πήρε πίσω… Συγγνώμη, Μπέττυ μου, είμαι μεγάλη σου θαυμάστρια. Το γύρισε μετά, κατάλαβες; Όχι θα την άφηνα», είχε πει η Μπέτυ Μαγγίρα.

Το ζεϊμπέκικο της Μπέττυ Μαγγίρα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.