Άντζελα Δημητρίου: «Χώρισα πριν 6 χρόνια, δεν θέλω κανέναν πλέον. Μόνο με έναν τέτοιον άντρα θα έκανα σχέση»

December 23, 2022


Εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή έκανε η Άντζελα Δημητρίου, που βρέθηκε καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου στη «Super Κατερίνα».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

«Δεν έχω εκθέσει κανέναν σύντροφό μου. Εγώ κοιμάμαι ήσυχη στο μαξιλάρι μου. Κοιμάμαι ήρεμα, δεν έχω τύψεις. Όλοι οι άλλοι που έχουν κάνει κάτι δεν κοιμούνται ήρεμα. Για ό,τι μου έχουν προσάψει λέω …


Εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή έκανε η Άντζελα Δημητρίου, που βρέθηκε καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου στη «Super Κατερίνα».



«Δεν έχω εκθέσει κανέναν σύντροφό μου. Εγώ κοιμάμαι ήσυχη στο μαξιλάρι μου. Κοιμάμαι ήρεμα, δεν έχω τύψεις. Όλοι οι άλλοι που έχουν κάνει κάτι δεν κοιμούνται ήρεμα. Για ό,τι μου έχουν προσάψει λέω ευχαριστώ, δεν έχω κανένα πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.