”Χείμαρρος” ο Αποστολόπουλος με τον Μπράτη – «Και το γελοίο έχει πάτο»

December 20, 2022


«Μου έκαναν πρόταση να πάω στο J2US. Να πάω εγώ στο J2US να τραγουδήσω; Υπάρχουν άλλοι που θέλουν να γελοιοποιούνται, όπως ο Μπράτης. Ναι, βέβαια και γελοιοποιήθηκε. Δεν μπορεί ένας υποτιθέμενος σχεδιαστής, όπως λέει ότι είναι, να πάει να κάνει τον τραγουδιστή χωρίς φωνή και χωρίς τίποτα. Εντάξει, και το γελοίο έχει πάτο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αποστολόπουλος, μιλώντας στις τηλεοπτικές κά…


«Μου έκαναν πρόταση να πάω στο J2US. Να πάω εγώ στο J2US να τραγουδήσω; Υπάρχουν άλλοι που θέλουν να γελοιοποιούνται, όπως ο Μπράτης. Ναι, βέβαια και γελοιοποιήθηκε. Δεν μπορεί ένας υποτιθέμενος σχεδιαστής, όπως λέει ότι είναι, να πάει να κάνει τον τραγουδιστή χωρίς φωνή και χωρίς τίποτα. Εντάξει, και το γελοίο έχει πάτο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αποστολόπουλος, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, ρίχνοντας τα βέλη του κατά του Άγγελου Μπράτη.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.