Άννα Ανδριανού – «Έφτασε στο τοπ της τηλεθέασης και κάθε Πέμπτη που παιζόταν, ερήμωναν οι δρόμοι»

December 13, 2022


«Στην κρατική τηλεόραση έπαιξα σε μία σειρά του Ξενόπουλου, το Ανάμεσα σε τρεις γυναίκες. Έπαιξα τον Δρόμο και τον Θυρωρό.Έφυγα και πήγα στην Ρώμη, όπου ήδη άρχισα να κάνω σενάρια για τηλεταινίες και τα έστειλα ξανά στην ΕΡΤ κι όταν γύρισα πια, υπήρχε ιδιωτική τηλεόραση. Στην ιδιωτική τηλεόραση είχα τη μεγάλη χαρά να με φωνάξουν από τον ΑΝΤ1 κι έκανα τις Επιθυμίες, μία πάρα πολύ γνωστή σειρά που π…


«Στην κρατική τηλεόραση έπαιξα σε μία σειρά του Ξενόπουλου, το Ανάμεσα σε τρεις γυναίκες. Έπαιξα τον Δρόμο και τον Θυρωρό.

Έφυγα και πήγα στην Ρώμη, όπου ήδη άρχισα να κάνω σενάρια για τηλεταινίες και τα έστειλα ξανά στην ΕΡΤ κι όταν γύρισα πια, υπήρχε ιδιωτική τηλεόραση. Στην ιδιωτική τηλεόραση είχα τη μεγάλη χαρά να με φωνάξουν από τον ΑΝΤ1 κι έκανα τις Επιθυμίες, μία πάρα πολύ γνωστή σειρά που πραγματικά έφτασε στο τοπ της τηλεθέασης. Κάθε Πέμπτη που παιζόταν, ερήμωναν οι δρόμοι», είπε αρχικά η Άννα Ανδριανού, μιλώντας στην κάμερα του «Στούντιο 4» κάνοντας μία αναδρομή στους σημαντικότερους σταθμούς της ζωής και της πορείας της.

Ενώ πρόσθεσε: «Μετά από αυτό ήρθαν οι Singles, που ήταν μεν ένας guest ρόλος, αλλά πάρα πολύ εντυπωσιακός. Ήταν από τους πιο αγαπημένους μου γιατί επιτέλους μπορούσα να κάνω και μία γυναίκα που ήταν πολύ σκληρή. Μετά έγινε μία σειρά που άγγιξε πολύ τον κόσμο κι έκανε το μπαμ. Τα περίφημα Κλεμμένα Όνειρα. Ήταν 4 χρόνια. Μου λένε κυρίως γι’ αυτό το ρόλο. Γυναίκες πιο μεγάλες μου μιλούν για τις Επιθυμίες».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.