Ήβη Αδάμου – «Θέλω λίγη δουλίτσα ώστε να μη νιώθω τόσες τύψεις. Όλοι οι άνθρωποι έχουν αυτήν την ανάγκη»

December 13, 2022


«Στα “ψυχολογικά της μάνας” θέλω λίγη δουλίτσα ακόμη ώστε να μη νιώθω τόσες τύψεις. Δεν έρχομαι στην Αθήνα για διασκέδαση αλλά για δουλειά. Παρόλα αυτά πρέπει να περνάμε και όμορφα, δεν είναι κακό να το συνδυάσεις, όλοι άνθρωποι την έχουμε αυτήν την ανάγκη. Θέλει οργάνωση, είμαι αρκετά οργανωτική», είπε αρχικά η Ήβη Αδάμου, μιλώντας το μεσημέρι της Δευτέρας, στον Νίκο Μουτσινά για τις …


«Στα “ψυχολογικά της μάνας” θέλω λίγη δουλίτσα ακόμη ώστε να μη νιώθω τόσες τύψεις. Δεν έρχομαι στην Αθήνα για διασκέδαση αλλά για δουλειά. Παρόλα αυτά πρέπει να περνάμε και όμορφα, δεν είναι κακό να το συνδυάσεις, όλοι άνθρωποι την έχουμε αυτήν την ανάγκη. Θέλει οργάνωση, είμαι αρκετά οργανωτική», είπε αρχικά η Ήβη Αδάμου, μιλώντας το μεσημέρι της Δευτέρας, στον Νίκο Μουτσινά για τις τύψεις που αισθάνεται ορισμένες φορές, μοιράζοντας τη ζωή της ανάμεσα στην Αθήνα και στην Αλεξανδρούπολη.

Για το ενδεχόμενο συμμετοχής της στο «J2US» δήλωσε: «Δεν ξέρω εάν θα μπορούσα να πάω λόγω προγράμματος. Αλλά είναι κάτι πολύ όμορφο αυτό που γίνεται, θα πήγαινα σαν coach. Υπάρχει ο τρόπος που θα πεις κάτι για να κάνεις κριτική. Μπορείς να πεις κάτι που ισχύει με ευγένεια. Θα κάνεις και χιούμορ».

Για τη συνεργασία της με τον αγαπημένο της, Μιχάλη Κουϊνέλη τόνισε: «Επιλέγω ένα τραγούδι που “θα μείνει” και θα είναι διαφορετικό. Ψαχνόμαστε με τον Μιχάλη. Εγώ είμαι ακροατής, δεν παραγγέλνω τραγούδια από τον Μιχάλη, τον μπλοκάρεις τον άλλο όταν το κάνεις αυτό, δεν υπάρχει αυτό. Δεν έχει να κάνει με την “παραγγελία”, όπως εκφράζεται ο καθένας. Συμφωνούμε σε πολλά, ξέρει ο Μιχάλης τι μπορώ να πω τι μου αρέσει, δεν θα συστηθούμε τώρα!».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.