Εύα Καϊλή – Τι υποστήριξε στις βελγικές αρχές

December 13, 2022


Ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Αρεταίος από τις Βρυξέλλες μετέφερε στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου τις πληροφορίες. Είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε πληροφορίες για τα όσα έχει η ίδια η Εύα Καϊλή ισχυριστεί.«Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, η κα Καϊλή στην κατάθεσή της εκφράζει έκπληξη για όλη αυτή την έρευνα, λέγοντας προφανώς ότι δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά. Και επίση…


Ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Αρεταίος από τις Βρυξέλλες μετέφερε στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου τις πληροφορίες. Είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε πληροφορίες για τα όσα έχει η ίδια η Εύα Καϊλή ισχυριστεί.

«Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, η κα Καϊλή στην κατάθεσή της εκφράζει έκπληξη για όλη αυτή την έρευνα, λέγοντας προφανώς ότι δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά. Και επίσης, είχε επιστήσει την προσοχή στον σύντροφό της για τις επαφές που είχε με τους ανθρώπους του Κατάρ.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι όποιες πληροφορίες/διαρροές είναι ιδιαίτερα φειδωλές στο Βέλγιο. Πάντως οι πρώτες αντιδράσεις είναι αυτή η έκπληξη εκ μέρους της κας Καϊλή» είπε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Αρεταίος στην Τατιάνα Στεφανίδου.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.