Φάνης Μουρατίδης: Με είχαν απειλήσει όταν ήμουν μικρός επειδή ο πατέρας μου ήταν στη χωροφυλακή

December 12, 2023


Ο Φάνης Μουταρίδης μίλησε για τον πατέρα του που ήταν χωροφύλακας.Ο Φάνης Μουρατίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε διηγήθηκε ένα περιστατικό που έζησε στο παρελθόν, με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν χωροφύλακας.Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, ανέφερε για τον πατέρα του και τις αναμνήσεις του από εκείνον: «Έφευγε κάθε φορά και δεν ήξερες αν θα γυρίσει, γιατί πήγαιν…


Ο Φάνης Μουταρίδης μίλησε για τον πατέρα του που ήταν χωροφύλακας.

Ο Φάνης Μουρατίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε διηγήθηκε ένα περιστατικό που έζησε στο παρελθόν, με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν χωροφύλακας.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, ανέφερε για τον πατέρα του και τις αναμνήσεις του από εκείνον: «Έφευγε κάθε φορά και δεν ήξερες αν θα γυρίσει, γιατί πήγαινε να πιάσει τον ληστή, τον δολοφόνο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.