Υρώ Μανέ – Απαντά στις φήμες που θέλουν τα «Εγκλήματα» να επιστρέφουν

December 10, 2022


Η Υρώ Μανέ ήταν καλεσμένη στο Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη και μίλησε για τη «Δική μας οικογένεια» και το γεγονός ότι ακόμα τη φωνάζουν Φλώρα από το ρόλο της στα «Εγκλήματα».«Θα σου πω κάτι που μου συνέβη και τώρα εδώ που ήρθα. Μου έλεγαν ότι χθες έβλεπαν τα Εγκλήματα. Φλώρα με λένε. Με έχει ταυτίσει ο κόσμος με αυτό. Τι να με ενοχλεί; Είναι τα παράσημά μας. Μια μικρή ιστορία που έχουμε γράψε…


Η Υρώ Μανέ ήταν καλεσμένη στο Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη και μίλησε για τη «Δική μας οικογένεια» και το γεγονός ότι ακόμα τη φωνάζουν Φλώρα από το ρόλο της στα «Εγκλήματα».

«Θα σου πω κάτι που μου συνέβη και τώρα εδώ που ήρθα. Μου έλεγαν ότι χθες έβλεπαν τα Εγκλήματα. Φλώρα με λένε. Με έχει ταυτίσει ο κόσμος με αυτό. Τι να με ενοχλεί; Είναι τα παράσημά μας. Μια μικρή ιστορία που έχουμε γράψει σαν ηθοποιοί σε αυτήν την πορεία που έχουμε κάνει. Μόνο χαρά μπορώ να έχω όταν μου λένε αυτό.

Ποτέ (σ.σ. δεν συζητήθηκε remake). Αυτά είναι για να κουβεντιάζονται και να λέγονται. Τώρα ο ΑΝΤ1 έχει το Μουντιάλ. Να φτιάξουμε εκ νέου τη σειρά δεν νομίζω. Εξάλλου έχουμε πεθάνει όλοι κι ήμασταν στο παράδεισο. Τώρα πάμε για άλλα πράγματα» είπε μεταξύ άλλων η Υρώ Μανέ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.