Μπο: Η συνεργασία μου με τον Νότη Σφακιανάκη είναι η καλύτερη της ζωής μου

November 27, 2023


Ο Μπο αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Νότη Σφακιανάκη.Ο Μπο σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον Νότη Σφακιανάκη. Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Fay’s Time» και μίλησε για τις συνεργασίες που έχει ξεχωρίσει όλα τα χρόνια της καριέρας του.«Οι συνεργασίες μου με τον Χρήστο Δάντη και τον Νότη Σφακιανάκη είναι από τις καλύτερες της ζωής μου. Έχω γράψει τραγο…


Ο Μπο αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Νότη Σφακιανάκη.

Ο Μπο σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον Νότη Σφακιανάκη. Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Fay’s Time» και μίλησε για τις συνεργασίες που έχει ξεχωρίσει όλα τα χρόνια της καριέρας του.

«Οι συνεργασίες μου με τον Χρήστο Δάντη και τον Νότη Σφακιανάκη είναι από τις καλύτερες της ζωής μου. Έχω γράψει τραγούδια σε δίσκο του Νότη. Είχα γράψει το “Μην πλησιάζεις”, το “Ομορφότερο Ψέμα” και μαζί κάναμε ντουέτο το “Έχει να κάνει”», είπε.

Όσον αφορά τον Νότη Σφακιανάκη είπε: «Είχαμε φιλική σχέση με τον Νότη. Τελευταία δεν έχω μιλήσει μαζί του. Τον ψάξαμε κάποια περίοδο να τον βρούμε με συνεργάτες μου, αλλά δεν τον έχουμε βρει. Ο Νότης αλλάζει συχνά τηλέφωνα».

«Όσες φορές έχω δουλέψει με τον Νότη, ήταν από τις πιο ξεκούραστες και άψογες συνεργασίες που έχω κάνει. Είναι τελειομανής κι αυτό δεν είναι κακό», πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.