Εκτός J2US η Δέσποινα Βανδή – Πρόσωπο–έκπληξη θα την αντικαταστήσει

April 28, 2024


Το πιο φαντασμαγορικό show της ελληνικής τηλεόρασης τα έχει όλα σήμερα στις 21:00 στον Alpha εκτός από Δέσποινα Βανδή. Για άλλο ένα Σαββατόβραδο, όλοι οι δρόμοι της διασκέδασης οδηγούν στο πιο λαμπερό τηλεοπτικό πάρτι, το Just the 2 of Us με τον Νίκο Κοκλώνη. Αναπάντεχες εκπλήξεις, ανατρεπτικές ερμηνείες, εντυπωσιακές εμφανίσεις και πολύ κέφι περιλαμβάνει το αποψινό show, με καλεσμένη την εκρηκτικ…


Το πιο φαντασμαγορικό show της ελληνικής τηλεόρασης τα έχει όλα σήμερα στις 21:00 στον Alpha εκτός από Δέσποινα Βανδή. Για άλλο ένα Σαββατόβραδο, όλοι οι δρόμοι της διασκέδασης οδηγούν στο πιο λαμπερό τηλεοπτικό πάρτι, το Just the 2 of Us με τον Νίκο Κοκλώνη. Αναπάντεχες εκπλήξεις, ανατρεπτικές ερμηνείες, εντυπωσιακές εμφανίσεις και πολύ κέφι περιλαμβάνει το αποψινό show, με καλεσμένη την εκρηκτική Λένα Ζευγαρά, που θα μας ξεσηκώσει με ένα απολαυστικό medley των μεγαλύτερων επιτυχιών της! Στο διαγωνιστικό μέρος του show, το 10ο live μας βρίσκει με 11 ζευγάρια μετά τη διπλή αποχώρηση της προηγούμενης εβδομάδας, με τον πήχη να ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά μετά από κάθε live αλλά και μετά από κάθε 10αρι της κριτικής επιτροπής, η οποία σήμερα θα έχει ένα twist! Στη θέση της Δέσποινας Βανδή, η οποία θα απουσιάζει από το σημερινό live λόγω προγραμματισμένης εμφάνισης που είχε στο Σίδνεϊ, θα καθίσει ο πάντα ανατρεπτικός Ηλίας Ψινάκης.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.