Eurovision 2024 – Από τα backstage στη σκηνή του διαγωνισμού. Πώς κατάφερε να λάμψει η Kaleen;

April 27, 2024


Η Kaleen τραβούσε πάντα όλα τα βλέμματα πάνω της, καθώς χόρευε και τραγουδούσε από πολύ μικρή ηλικία! Μάλιστα, κατάφερε να κερδίσει το πρώτο της εθνικό πρωτάθλημα χορού σε ηλικία 7 ετών. Το 2021 η Kaleen ήταν η δημιουργική διευθύντρια για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision Junior για την Ισπανία και τη Βουλγαρία, καθώς και η δημιουργική διευθύντρια για την Ισπανία και η σκηνοθέτιδα για ολόκληρη …


Η Kaleen τραβούσε πάντα όλα τα βλέμματα πάνω της, καθώς χόρευε και τραγουδούσε από πολύ μικρή ηλικία! Μάλιστα, κατάφερε να κερδίσει το πρώτο της εθνικό πρωτάθλημα χορού σε ηλικία 7 ετών. Το 2021 η Kaleen ήταν η δημιουργική διευθύντρια για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision Junior για την Ισπανία και τη Βουλγαρία, καθώς και η δημιουργική διευθύντρια για την Ισπανία και η σκηνοθέτιδα για ολόκληρη την παραγωγή το 2022. Στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ, υποστήριξε την Αυστρία, την Αρμενία, τη Γερμανία και τη Γεωργία με τις σκηνικές τους εμφανίσεις… τώρα όμως είναι η σειρά της Kaleen να ανέβει στη σκηνή!


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.