Ράνια Τζίμα: «Πιστεύω ότι η τέλεια μητέρα δεν υπάρχει»

November 18, 2023


Και εμείς μόλις εκτιμήσαμε ακόμα παραπάνω την Ράνια Τζίμα γιατί μας θύμισε πόσο υπέροχο είναι να αγαπάμε πολύ τα παιδιά αλλά να αγαπάμε πολύ και τον εαυτό μας.Στην εκπομπή «Όλα για την ζωή μας» βρέθηκε καλεσμένη η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, Ράνια Τζίμα, η οποία μίλησε για το στρες, τα αυτοάνοσα νοσήματα που μπορούν να εκδηλωθούν όταν κάποιος ακολουθεί …


Και εμείς μόλις εκτιμήσαμε ακόμα παραπάνω την Ράνια Τζίμα γιατί μας θύμισε πόσο υπέροχο είναι να αγαπάμε πολύ τα παιδιά αλλά να αγαπάμε πολύ και τον εαυτό μας.

Στην εκπομπή «Όλα για την ζωή μας» βρέθηκε καλεσμένη η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, Ράνια Τζίμα, η οποία μίλησε για το στρες, τα αυτοάνοσα νοσήματα που μπορούν να εκδηλωθούν όταν κάποιος ακολουθεί ένα αγχωτικό lifestyle αλλά και για τον ποιοτικό και ποσοτικό χρόνο που περνάμε με τα παιδιά μας.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.