Το νέο ζευγάρι στη Γη της ελιάς και μια νέα εγκυμοσύνη

November 18, 2023


Ο Ανδρέας Γεωργίου επιβεβαίωσε την είσοδο του ηθοποιού στη σειρά, αλλά η Γη της ελιάς έχει και άλλες εκπλήξεις που δεν αφορούν μόνο την Άντζελα Γκερέκου. Η σειρά «Η Γη της ελιάς» παίρνει μία άλλη τροπή και εν μέρει μας την περιέγραψε με συνέντευξή του σήμερα ο σκηνοθέτης και δημιουργός της σειράς, Ανδρέας Γεωργίου. Αλλά εκτός από τα στοιχεία που μας έδωσε για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας και την είσ…


Ο Ανδρέας Γεωργίου επιβεβαίωσε την είσοδο του ηθοποιού στη σειρά, αλλά η Γη της ελιάς έχει και άλλες εκπλήξεις που δεν αφορούν μόνο την Άντζελα Γκερέκου. 

Η σειρά «Η Γη της ελιάς» παίρνει μία άλλη τροπή και εν μέρει μας την περιέγραψε με συνέντευξή του σήμερα ο σκηνοθέτης και δημιουργός της σειράς, Ανδρέας Γεωργίου. Αλλά εκτός από τα στοιχεία που μας έδωσε για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας και την είσοδο του Απόστολου Γκλέτσου ως νέου συντρόφου της Άντζελας Γκερέκου, εμείς σου έχουμε ένα ακόμη νέο. Με μία νέα εγκυμοσύνη.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.