Τζεφ Μπέζος: Μετακομίζει στο Μαϊάμι – Η συγκινητική του ανάρτηση από το παρελθόν (vid)

November 4, 2023


Στο κλιπ που μοιράστηκε, φαίνεται ο Τζεφ Μπέζος να ξεναγεί το γραφείο του ανάμεσα σε πολλά χαρτιά, βιβλία, μηχανήματα φαξ και δύο γραφεία με υπολογιστέςΟ ιδρυτής της Amazon Τζεφ Μπέζος (Jeff Bezos) έκανε μια ιδιαίτερη και συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκαλύπτοντας ότι θα μετακομίσει στο Μαϊάμι.«Θέλω να είμαι κοντά στους γονείς μου. Η [αρραβωνιαστικιά μου] Λόρεν…


Στο κλιπ που μοιράστηκε, φαίνεται ο Τζεφ Μπέζος να ξεναγεί το γραφείο του ανάμεσα σε πολλά χαρτιά, βιβλία, μηχανήματα φαξ και δύο γραφεία με υπολογιστές

Ο ιδρυτής της Amazon Τζεφ Μπέζος (Jeff Bezos) έκανε μια ιδιαίτερη και συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκαλύπτοντας ότι θα μετακομίσει στο Μαϊάμι.

«Θέλω να είμαι κοντά στους γονείς μου. Η [αρραβωνιαστικιά μου] Λόρεν κι εγώ αγαπάμε το Μαϊάμι», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο διάσημος επιχειρηματίας και μοιράστηκε ένα κλιπ όπου τον δείχνει νέο να βρίσκεται στο γκαράζ του σπιτιού του εκεί όπου πρωτοξεκίνησε τον αμερικανικό κολοσσό.

«Το Σιάτλ είναι το σπίτι μου από το 1994, όταν ξεκίνησα την Amazon από το γκαράζ μου. Αυτός είναι ο πατέρας μου πίσω από την κάμερα σε αυτό το βίντεο που δείχνει το πρώτο “γραφείο” της Amazon. Οι γονείς μου ήταν πάντα οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές μου. Πρόσφατα μετακόμισαν στο Μαϊάμι, στο μέρος που ζούσαμε όταν ήμουν μικρός», συνέχισε ο Τζεφ Μπέζος.

Ένας ακόμη λόγος όπως αποκάλυψε είναι ότι οι δραστηριότητες της εταιρείας του «Blue Origin» μεταφέρονται «όλο και περισσότερο» στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ της Φλόριντα.

«Έχω ζήσει στο Σιάτλ περισσότερο διάστημα από οπουδήποτε αλλού και έχω τόσες υπέροχες αναμνήσεις εδώ. Όσο συναρπαστική κι αν είναι η μετακόμιση, είναι μια συγκινητική απόφαση για μένα. Σιάτλ, θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου», σημείωσε.

Στο κλιπ που μοιράστηκε, φαίνεται ο μελλοντικός δισεκατομμυριούχος να ξεναγεί το γραφείο του ανάμεσα σε πολλά χαρτιά, βιβλία, μηχανήματα φαξ και δύο γραφεία με υπολογιστές.

«Αυτά είναι όλα», λέει καθώς η κάμερα κινείται σε όλο το γραφείο. «Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να περιηγηθείς στα γραφεία της Amazon.com».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.