Η Κατερίνα Γερονικολού μιλά για τη γιαγιά της και συγκινεί

November 4, 2023


Η 38χρονη ηθοποιός έχει καταφέρει να κλέψει την καρδιά όλων τόσο για το υποκριτικό της ταλέντο όσο και για την ανυπέρβλητη ομορφιά που ακτινοβολεί σε κάθε της εμφάνιση. Τα καταγαλανά μάτια με το διαπεραστικό βλέμμα της και τα καστανά μαλλιά αγγίζουν την τελειότητα. Η Κατερίνα Γερονικολού είναι κομψή και φινετσάτη. Της αρέσουν τα διαχρονικά κομμάτια και οι καθαρές γραμμές.Διαβάστε περισσότερα στο Q…


Η 38χρονη ηθοποιός έχει καταφέρει να κλέψει την καρδιά όλων τόσο για το υποκριτικό της ταλέντο όσο και για την ανυπέρβλητη ομορφιά που ακτινοβολεί σε κάθε της εμφάνιση.

Τα καταγαλανά μάτια με το διαπεραστικό βλέμμα της και τα καστανά μαλλιά αγγίζουν την τελειότητα. Η Κατερίνα Γερονικολού είναι κομψή και φινετσάτη. Της αρέσουν τα διαχρονικά κομμάτια και οι καθαρές γραμμές.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.