Σαμπρίνα για τη σύλληψη του γιου της: Δεν το περίμενε ούτε ο ίδιος ότι θα μείνουν στο κρατητήριο»

November 4, 2023


«Δεν είναι κάτι για το οποίο ευθύνεται», δήλωσε μεταξύ άλλων η Σαμπρίνα Η Σαμπρίνα παραχώρησε δηλώσεις και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο περιστατικό που ο πρώην συζυγός της, Παναγιώτης Λιαδέλης, κατηγορήθηκε μαζί με τον γιο τους για τον ξυλοδαρμό ενός άντρα.Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου.Σχετικά με το επεισόδιο για το οποίο είχαν συλληφθεί τόσο …


«Δεν είναι κάτι για το οποίο ευθύνεται», δήλωσε μεταξύ άλλων η Σαμπρίνα

Η Σαμπρίνα παραχώρησε δηλώσεις και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο περιστατικό που ο πρώην συζυγός της, Παναγιώτης Λιαδέλης, κατηγορήθηκε μαζί με τον γιο τους για τον ξυλοδαρμό ενός άντρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου.

Σχετικά με το επεισόδιο για το οποίο είχαν συλληφθεί τόσο ο πρώην άντρας της όσο και ο γιος τους, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Δεν περίμενε ούτε ο γιος μου ότι θα μείνουν μέσα στο κρατητήριο. Έπαθα εγκεφαλικό. Δεν είναι κάτι για το οποίο ευθύνεται. Δεν είχε εμπλακεί κάπου, απλά έτυχε να βρίσκεται εκεί εκείνη τη στιγμή. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά. Φυσικά και το έχει ξεπεράσει κι είναι πολύ καλά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.