Κατερίνα Καινούργιου – «Όταν θέλουν να με κράξουν λένε. «Έλα μωρέ αυτή…»»

November 3, 2023


Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τα όσα είπε η Ελένη Φουρέιρα για τη μητρότητα και τα σχόλια που άκουγε μιας και μεγάλωνε και δεν είχε αποκτήσει παιδί, έκανε τη δική της εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα.Η παρουσιάστρια τόνισε: «Καταλαβαίνω πάρα πολύ αυτό που είπε για τα κορίτσια και το νιώθω κι εγώ πολλές φορές που έρχονται και με ρωτάνε: Καλά είσαι 38, ωραία και καλά αλλά δεν θα…


Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τα όσα είπε η Ελένη Φουρέιρα για τη μητρότητα και τα σχόλια που άκουγε μιας και μεγάλωνε και δεν είχε αποκτήσει παιδί, έκανε τη δική της εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα.Η παρουσιάστρια τόνισε: «Καταλαβαίνω πάρα πολύ αυτό που είπε για τα κορίτσια και το νιώθω κι εγώ πολλές φορές που έρχονται και με ρωτάνε: Καλά είσαι 38, ωραία και καλά αλλά δεν θα γίνεις μητέρα; Δυστυχώς έτσι είναι. Όταν θέλουν να με κράξουν και να πούνε κάτι κακό για εμένα ξέρεις τι λένε; Έλα μωρέ αυτή δεν έχει κάνει ακόμα παιδί. Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς».

  • Και αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου ένα περιστατικό που της συνέβη κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στον γιατρό: «Eίχα πάει στην ενδοκρινολόγο μου την προηγούμενη εβδομάδα γιατί ψαχνόμαστε με τα γυναικολογικά, τις ορμόνες και τα λοιπά. Πριν από εμένα βγήκε μία κυρία μεγαλύτερη. Συζητούσαμε ότι έχω πάει 38, μελλοντικά θα ήθελα να κάνω παιδί και δεν έχω σύντροφο. Τα πράγματα δυσκολεύουν. Μου λέει βλέπεις την κυρία που βγήκε; Είναι 47 και είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Εννοώ ότι η ιατρική έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Μην χάνουν τις ελπίδες και οι μεγαλύτερες γυναίκες, μπορούν να αποκτήσουν παιδί»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.