Έχουμε ακριβώς την ίδια γνώμη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για τη Βάσω Λασκαράκη ως παρουσιάστρια

October 13, 2023


Μετά από τη φημολογία πολλών ημερών κι ενώ έχει ήδη γυρίσει το τρέιλερ και έχει φωτογραφηθεί, η Βάσω Λασκαράκη κάνει το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια μέσα από την ανακοπινωση του ΣΚΑΙ.«The Break! Η αγαπημένη Βάσω Λασκαράκη έρχεται για να μας χαρίσει το πιο ευχάριστο διάλειμμα της εβδομάδας! Κάθε Κυριακή στις 15:10 θα μιλάμε για μόδα, ομορφιά, μαγειρική, σχέσεις, βόλτες στην πόλη, αλλά και για όσα…


Μετά από τη φημολογία πολλών ημερών κι ενώ έχει ήδη γυρίσει το τρέιλερ και έχει φωτογραφηθεί, η Βάσω Λασκαράκη κάνει το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια μέσα από την ανακοπινωση του ΣΚΑΙ.

«The Break! Η αγαπημένη Βάσω Λασκαράκη έρχεται για να μας χαρίσει το πιο ευχάριστο διάλειμμα της εβδομάδας! Κάθε Κυριακή στις 15:10 θα μιλάμε για μόδα, ομορφιά, μαγειρική, σχέσεις, βόλτες στην πόλη, αλλά και για όσα συμβαίνουν στη showbiz.
#TheBreak Πρεμιέρα την Κυριακή 22/10 στις 15:10 & κάθε Κυριακή την ίδια ώρα, στον #SkaitvGR. Άλλωστε, Κυριακή χωρίς break, δεν γίνεται»!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.