Κι όμως – Η Μποσταντζόγλου είναι ερωτευμένη με τον Αδαμόπουλο από το “X Factor”

May 10, 2024


Η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Μπιμπή, φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή.Τον Χρήστο Αδαμόπουλο τον γνωρίσαμε πριν από δύο χρόνια μέσα από τη συμμετοχή του στο X-Factor, ο οποίος ήταν στην ομάδα της Μαρίζας Ρίζου.Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE η νεαρή ηθοποιός και ο τραγουδιστής είναι λίγο καιρό μαζί, ωστόσο πρόσφατα εθεάθησαν σε γνωστό μ…


Η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Μπιμπή, φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή.

  • Η κόρη του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα εδώ και λίγο διάστημα έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Χρήστου Αδαμόπουλου, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του TLIFE.

Τον Χρήστο Αδαμόπουλο τον γνωρίσαμε πριν από δύο χρόνια μέσα από τη συμμετοχή του στο X-Factor, ο οποίος ήταν στην ομάδα της Μαρίζας Ρίζου.

YouTube video player
  • Ο νεαρός τραγουδιστής κατάφερε να παραμείνει αρκετό καιρό στο μουσικό σόου, αφού ήταν από τις καλύτερες φωνές στην ομάδα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE η νεαρή ηθοποιός και ο τραγουδιστής είναι λίγο καιρό μαζί, ωστόσο πρόσφατα εθεάθησαν σε γνωστό μαγαζί του Χαλανδρίου.

  • Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, αλλά και στη σχέση τους, η οποία ξεκινήσει να μετρά μόλις λίγους μήνες.

Η τελευταία φορά που είδαμε τηλεοπτικά την Θαλασσινή Μποσταντζόγλου ήταν στη σειρά του ΣΚΑΙ, «Γλυκάνισος» όπου υποδυόταν την Μαργαρίτα Ζαφείρη.

  • Ο Χρήστος Αδαμόπουλος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και κυρίως στο Tik Tok, όπου δημοσιεύει καθημερινά βίντεο, στα οποία τραγουδά αγαπημένα του τραγούδια, ενώ μας δείχνει και στιγμές της καθημερινότητάς του.

 

YouTube video player

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.