Η ώρα του τελικού της Eurovision έφτασε – Η Μαρίνα οι μικροαλλαγές και το νούμερο

May 10, 2024


Η Μαρίνα Σάττι έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024 και πήρε θριαμβευτικά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.Αυτές είναι οι νέες τάσεις στην κουζίνα το 2024 (κάντε κλικ εδώ για να τις παρακολουθήσετε)Αναδιαμόρφωση της κουζίνας | Διαφημίσεις αναζήτησηςInternet χωρίς τηλέφωνο: Το κόστος θα σας εκπλήξειInternetΣε ποια θέση, όμως, θα εμφανιστεί η Ελλάδα στο…


Η Μαρίνα Σάττι έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024 και πήρε θριαμβευτικά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

  • Η Μαρίνα έριξε το Ζάρι στη σκηνή της Eurovision 2024 και «παρέσυρε» το τηλεοπτικό κοινό, που έδωσε τις απαραίτητες ψήφους, προκειμένου να πάρει η Ελληνίδα τραγουδίστρια το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό.

Σε ποια θέση, όμως, θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον τελικό της Eurovision 2024;

  • Στην καθιερωμένη κλήρωση των καλλιτεχνών για το μέρος του Μεγάλου Τελικού στο οποίο θα εμφανιστούν, η Μαρίνα Σάττι τράβηξε τον κλήρο της και θα εμφανιστεί στο Α’ μισό!

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 12η θέση, ενώ η Κύπρος στην 20η.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.