Χτυποκάρδια στο Beverly Hills: Η επέτειος και τα μηνύματα

October 6, 2023


Έχουν περάσει 33 χρόνια από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του Beverly Hills 90210, που άλλαξε για πάντα την έννοια του teen δράμα παγκοσμίως. 4 Οκτωβρίου 1990: Τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills ή Beverly Hills 90210 όπως ήταν ο original τίτλος, κάνουν πρεμιέρα στην αμερικάνικη τηλεόραση και γίνονται αμέσως crash του μέσου έφηβου στις ΗΠΑ.Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr


Έχουν περάσει 33 χρόνια από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του Beverly Hills 90210, που άλλαξε για πάντα την έννοια του teen δράμα παγκοσμίως. 

4 Οκτωβρίου 1990: Τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills ή Beverly Hills 90210 όπως ήταν ο original τίτλος, κάνουν πρεμιέρα στην αμερικάνικη τηλεόραση και γίνονται αμέσως crash του μέσου έφηβου στις ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.