Ελίνα Κέφη – «Δέχτηκα επίθεση από γυναίκες γιατί τόλμησα να μιλήσω για την εμμηνόπαυση»

October 5, 2023


Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε η Ελίνα Κέφη. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για το γάμο της με τον οικονομολόγο Πάνο Μιχαλόπουλο, το ηλικιακό μπούλινγκ, αλλά και την πρόταση για το «Καλημέρα Ζωή».«Στην τελευταία μου συνεργασία δεν πέρασα καλά, δεν υπήρχε χημεία. Όταν ήμουν μοντέλο δεν υπήρχε κανένας ανταγωνισμός. Κάνουμε ακόμα παρέα με τα κορίτσια που δουλεύαμε τότε. …


Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε η Ελίνα Κέφη. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για το γάμο της με τον οικονομολόγο Πάνο Μιχαλόπουλο, το ηλικιακό μπούλινγκ, αλλά και την πρόταση για το «Καλημέρα Ζωή».

«Στην τελευταία μου συνεργασία δεν πέρασα καλά, δεν υπήρχε χημεία. Όταν ήμουν μοντέλο δεν υπήρχε κανένας ανταγωνισμός. Κάνουμε ακόμα παρέα με τα κορίτσια που δουλεύαμε τότε. Παλιά οι διαγωνισμοί ομορφιάς είχαν αίγλη, τώρα πια είναι κατάντια», είπε αρχικά η Ελίνα Κέφη.

Στη συνέχεια η Ελίνα Κέφη αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Νιώθω ότι ο δεύτερός μου γάμος είναι ο πραγματικός γάμος μου. Η γνωριμία με τον σύζυγό μου έγινε με… προξενιό. Ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι την αδελφή του ηθοποιού Πάνου Μιχαλοπούλου αν παντρεύτηκε ο αδερφός της μαζί μου. Παντρεύτηκα τον Πάνο Μιχαλόπουλο τον οικονομολόγο, όχι τον ηθοποιό! Έπαθα σοκ στην πρόταση γάμου και δεν απαντούσα, ήταν αστείο».

Κλείνοντας, η Ελίνα Κέφη είπε: «Έχω αντιμετωπίσει ηλικιακό μπούλινγκ, με ρώτησαν γιατί παντρεύτηκα τόσο μεγάλη. Δέχτηκα επίθεση από γυναίκες γιατί τόλμησα να μιλήσω για την εμμηνόπαυση. Μου είχαν κάνει πρόταση να παίξω στο Καλήμερα Ζωή, αλλά αρνήθηκα, είμαι τελείως ατάλαντη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.