“Έλιωσε” η Καραβάτου: Το δώρο του Αρίωνα & της Αέλιας είναι αυτό που θα ήθελε κάθε μαμά να βρει γυρνώντας σπίτι

October 5, 2023


Η παρουσιάστρια του My Style Rocks, Κατερίνα Καραβάτου, φαίνεται να βιώνει μία πολύ καλή περίοδο στη ζωή της.Η ίδια φαίνεται ότι έχει βρει τις ισορροπίες της καθώς δείχνει ήρεμη και ευτυχισμένη. Τα παιδιά της, φυσικά, ήταν και παραμένουν το επίκεντρο της ζωής της, η προτεραιότητά της.Μάλιστα, σε αντίθεση με το παρελθόν, το τελευταίο διάστημα, η Κατερίνα Καραβάτου δημοσιεύσει πιο συχνά στιγμιότυπα …


Η παρουσιάστρια του My Style Rocks, Κατερίνα Καραβάτου, φαίνεται να βιώνει μία πολύ καλή περίοδο στη ζωή της.

Η ίδια φαίνεται ότι έχει βρει τις ισορροπίες της καθώς δείχνει ήρεμη και ευτυχισμένη. Τα παιδιά της, φυσικά, ήταν και παραμένουν το επίκεντρο της ζωής της, η προτεραιότητά της.

Μάλιστα, σε αντίθεση με το παρελθόν, το τελευταίο διάστημα, η Κατερίνα Καραβάτου δημοσιεύσει πιο συχνά στιγμιότυπα με τον Αρίωνα ( κυρίως) και την Αέλια, η οποία είναι 12 ετών και πηγαίνει πλέον Γυμνάσιο.

Με αφορμή τα γενέθλια της στις 14 Σεπτεμβρίου, η Κατερίνα Καραβάτου είχε κάνει την ακόλουθη ανάρτηση:

«Αυτό το υπέροχο κορίτσι γίνεται σήμερα 12 χρονών και η ευτυχία μου -γι αυτόν τον καλό άνθρωπο που μεγαλώνει- είναι απερίγραπτη: γιατί αγαπά, σέβεται, νοιάζεται, φροντίζει, ακούει, μαθαίνει, χαμογελά και προχωρά με το θάρρος της ηλικίας της προσπαθώντας με γενναιότητα ν αντιμετωπίζει όσα βρίσκονται στο δρόμο της. Κι είμαι περήφανη πολύ, γιατί είναι το παιδί μου και δεν ξέρω αν το πιστεύετε ή όχι, μαθαίνω από την Αέλια περισσότερα απ ότι ποτέ μπορεί να φανταζόμουν και με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Και η ευθύνη του να είμαι η μητέρα της είναι μεγάλη, αλλά ακόμη μεγαλύτερη είναι χαρά μου! Χρόνια πολλά υπέροχη Αέλια μας!».

Όσο για τον γιο της; Είναι 7, 5 ετών, μαθαίνει κιθάρα, του αρέσει το ποδόσφαιρο και αγαπά πολύ τη μαμά του…

Μάλιστα τις προάλλες έγραψε ένα σημείωμα – μαζί με την Αέλια – το οποίο βρήκε η παρουσιάστρια επιστρέφοντας σπίτι από τη δουλειά.

«Αγάπη είναι…να γυρνάς σπίτι από τη δουλειά και να βλέπεις αυτό», έγραψε η παρουσιάστρια δείχνοντας το γλυκό σημείωμα των παιδιών της.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.