Πρεζεράκου: «Μου ανακοίνωσαν πως δεν μπορώ να κάνω φυσιολογικά παιδί»

October 4, 2023


Η Έρρικα Πρεζεράκου σε μία εξομολόγηση καρδιάς μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε τα τελευταία τρία χρόνια, για την πίστη της αλλά και για τη δύναμη της αγάπης. Η Έρρικα Πρεζεράκου είναι μία μαχήτρια της ζωής…  Η Έρρικα Πρεζεράκου έχει καταγωγή από τη Μάνη και γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Μεγαλωμένη στη Νέα Φιλαδέλφεια, ανακάλυψε από νωρίς την αγάπη που είχε τόσο για τον χορό όσο και γι…


Η Έρρικα Πρεζεράκου σε μία εξομολόγηση καρδιάς μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε τα τελευταία τρία χρόνια, για την πίστη της αλλά και για τη δύναμη της αγάπης. Η Έρρικα Πρεζεράκου είναι μία μαχήτρια της ζωής…  

Η Έρρικα Πρεζεράκου έχει καταγωγή από τη Μάνη και γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Μεγαλωμένη στη Νέα Φιλαδέλφεια, ανακάλυψε από νωρίς την αγάπη που είχε τόσο για τον χορό όσο και για τον αθλητισμό. Σπούδασε χορογραφία στο Imperial Society of Teachers of London, αλλά και Διοίκηση και Marketing.

Έχει εμπειρία δέκα χρόνων από τον πρωταθλητισμό και η ενασχόλησή της με εναλλακτικές μορφές ψυχοθεραπείας, την οδήγησαν, το 2004 να ξεκινήσει μια μελέτη με στόχο να αποδείξει ότι όταν οι σκέψεις μας έχουν θετική κατεύθυνση, τα συναισθήματά μας είναι θετικά και ανοιχτά και όταν εμπιστευτούμε ότι είμαστε μια ολότητα που δημιουργεί την πραγματικότητά μας (ενεργειακά), τότε το σώμα μας κάνει θαύματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.