«Είναι ένα όνειρο ζωής» – Η εξομολόγηση της Καίτης Γκραμμά, του πρώτου transgender μοντέλου που περπάτησε για την PRADA

September 29, 2022


Μια πολύ ιδιαίτερη καλεσμένη φιλοξένησε μέσω skype, η εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ χθες 27/9. Ο λόγος για την Καίτη Γκράμμα, το πρώτο transgender μοντέλο που έκανε πασαρέλα για τον κορυφαίο οίκο μόδας PRADA. Περιέγραψε με λεπτομέρειες τα συναισθήματά της, ενώ μίλησε και για το καρδιοχτύπι που είχε από τη στιγμή του κάστινγκ μέχρι την επιλογή, ομολογώντας και κάτι για την εταιρία.Τα τελευταία χρόνι…


Μια πολύ ιδιαίτερη καλεσμένη φιλοξένησε μέσω skype, η εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ χθες 27/9. Ο λόγος για την Καίτη Γκράμμα, το πρώτο transgender μοντέλο που έκανε πασαρέλα για τον κορυφαίο οίκο μόδας PRADA. Περιέγραψε με λεπτομέρειες τα συναισθήματά της, ενώ μίλησε και για το καρδιοχτύπι που είχε από τη στιγμή του κάστινγκ μέχρι την επιλογή, ομολογώντας και κάτι για την εταιρία.

Τα τελευταία χρόνια οι αγορές και οι οίκοι μόδες έχουν αναπροσαρμόσει το κοινό, αλλά και τα μοντέλα τους και το diversity έχει ανοίξει κατά πολύ. Αυτό το είδαμε και στο φετινό κύκλο του GNTM, όπου γίνονται δεκτά μοντέλα από 18 έως 88 ετών και δεν παίζουν πλέον ρόλο τα κιλά, το ύψος αλλά ούτε και το φύλο. Mία από τις διαγωνιζόμενες που πέρασε στην επόμενη φάση ήταν και η τρανς Έβελυν(δείτε εδώ την οντισιόν της) που κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές.

Η εξομολόγηση της transgender Καίτης Γραμμά που συνεργάστηκε με την PRADA

Είπε σε δηλώσεις της στο «Στούντιο 4»:

«Όταν πρωτοέλαβα το μήνυμα για να συμμετάσχω στο τελικό casting ήμουν στο Λονδίνο και επειδή ήμουν πολύ κουρασμένη δεν έδωσα καμία σημασία γιατί θεώρησα ότι είναι κάτι ακόμα που θα μείνει απλά σε συζητήσεις» είπε αρχικά η Καίτη Γκραμμά μιλώντας στην εκπομπή “Στούντιο 4” και στη συνέχεια περιέγραψε την διαδικασία που ακολούθησε όταν βρέθηκε στο τελικό casting.

Στη συνέχεια η Καίτη Γκραμμά ανέφερε πως η διευθύντρια του συγκεκριμένου Οίκου είχε πάντα ένα ύφος απαξίωσης προς όλες τις κοπέλες, έδειχνε να μην είναι ευχαριστημένη με τίποτα και δυσανασχετούσε με τα πάντα. Αυτό την έκανα να θεωρεί δεδομένο πως δεν έχει επιλεγεί. Την επόμενη μέρα ωστόσο, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα μέσω του οποίου της ζητούσαν να βρίσκεται σε ένα τέταρτο στον οίκο μόδας για το τελικό fitting,

«Τότε φεύγει το άγχος γιατί είσαι σίγουρος ότι σε έχουν κλείσει και προσπαθείς απλά να το ζήσεις… Είναι ένα όνειρο ζωής… Το μόνο άγχος που έχεις μετά είναι να μην κάνεις κάτι λάθος. Βλέπεις ανθρώπους που τους έχεις εξιδανικεύσει… » ανέφερε σε άλλο σημείο η Καίτη Γκραμμά τονίζοντας ωστόσο πως ίσως από τον συγκεκριμένο οίκο μόδας δεν είχαν καταλάβει ακριβώς ότι είμαι transgender.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.